Etua.fi

Etua yrityslainat
Hyvä

Lainaa: 2000–100 000€

Lainatietoa

Korko: 9.90–14.90%
Laina-aika: 1 kk–2 v

Etua yrityslaina hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Ferratum Sweden AB
  • Kotisivut: www.etua.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2013
  • Hakemuksen käsittelyaika: 1 pv

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Etua.fi tarjoaa sinulle näppärän ja vaivattoman tavan kilpailuttaa yrityslainasi: saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta, joista sinä itse valitset tarpeisiisi parhaiten sopivan. Tutustuimme tähän rahoitusalan edelläkävijään, jotta myös sinä yrittäjänä saisit selkeän kuvan, millaisesta toimijasta on kyse.

Vuodesta 2008 lähtien toiminut Etua Oy on suomalainen pitkän linjan lainanvälittäjä. Etua.fi tekee yhteistyötä  Suomen johtavien finanssialan yrityksien kanssa, ja se etsii niiden kaikkien tarjoamista vaihtoehdoista juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevat lainat. Etua Oy ei siis itse myönnä lainaa, vaan lainan myöntäjänä toimii eri tarjousten perusteella valitsemasi finanssialan toimija. Yrityslainojen lisäksi voit käyttää Etua.fi -palvelua myös yksityishenkilöille suunnattujen lainojen etsimiseen, tarvitsitpa sitten asuntolainaa tai vaikkapa kulutusluottoa. Myös lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Etua Oy:lle on myönnetty asiakastieto.fi:n hallinnoima Suomen Vahvimmat -sertifikaatti vuonna 2017. Tämä sertifikaatti on merkki yrityksen vahvalla pohjalla olevasta taloudesta, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Tiedät siis tekevästi yhteistyötä luotettavan toimijan kanssa hakiessassi lainaa Etua.fi:stä. Etua Oy mainostaa myös olevansa Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Se on helppo uskoa, sillä heidän toimintansa todella erottuu suuresta massasta edukseen antamalla käyttäjälle todella paljon vaihtoehtoja oman rahoituksensa suunnitteluun. Sea.fi kokosi sinua helpottavan paketin tästä uudenlaisesta toimijasta.

Etua.fi lainavaihtoehdot yrityksille

Kuten jo aikaisemmin mainitsimme, etua.fi tekee yhteistyötä monien kulutusluottoa yksityishenkilöille tarjoavien tahojen kanssa. Tämän lisäksi sillä useita loistavia vaihtoehtoja myös yritystoimintasi tueksi. Etua Oy:n monista laadukkaista yhteistyökumppaneista erityisesti yritysluottoihin ovat erikoistuneet muun muassa:

Resurs Bank

Pohjoismaissa toimiva rahoitusyhtiö, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002. Se tarjoaa yrityslainoja 1 000–30 000 euron summille valitsemallasi kuukausierällä sekä takaisinmaksuajalla, joka voi olla mitä tahansa 1–12 vuoden väliltä.

Santander Consumer Finance

Suomalainen vuodesta 2007 saakka toiminut joustavaa rahoitusta tarjoava palvelu. Santander Consumer Finance on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja.

Danske Bank

Tanskassa perustettu, tällä hetkellä 15 maassa toimiva pankkikonserni, jolla on Suomessa lähes miljoona asiakasta niin yksityis- kuin yrityspuolellakin. Danske Bank tarjoaa yrityksille lukemattoman määrän erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, ja saat heidän tarjouksensa suoraan etua.fi:stä. Se tarjoaa lainaa pienistä toiminimistä aina suurimpiin yrityksiin asti, laina- aikojen ollessa tyypillisesti 3- 10 vuotta.

Kenelle Etua.fi-yrityslaina sopii

Etua.fi on sinulle loistovaihto ehto silloin, kun haluat kilpailuttaa lainat usealta eri toimijalta samalla kertaa. Täten säästät omaa aikaasi ja varmistat, että et hyväksy lainaa kohtuuttomilla ehdoilla. Tällöin sinun ei myöskään tarvitse hyväksyä ensimmäistä saamaasi lainatarjousta vaikkapa kiireellisen rahantarpeen vuoksi. Se, kuinka monta tarjousta saat, riippuu hakemasi lainan yksityiskohdista, kuten lainan summasta.

Hakemasi lainan summa voi vaihdella suurestikin, alkaen 2 000 eurosta aina 100 000 euroon, eli palvelu sopii monenkokoisille yrityksille monenlaisiin eri tarpeisiin. Eri lainantarjoajille saattaa kuitenkin olla oma erityisalansa, jonka mukaan saat tarjouksia. Lainaa voi hakea mille tahansa yritysmuodolle sekä myös juuri perustetuille tai vasta toimintaansa aloittaville yrityksille, sillä etua.fi ei edellytä pitkää toimintahistoriaa. Yleisen käytännön mukaisesti lainan takaajana tulee olla kuitenkin vähintään yksi yrityksen maksuhäiriötön vastuuhenkilö (osakkeen omistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja).

Lainan kulut

Koska varsinaista lainantarjoajaa ei tiedetä etukäteen, ei myöskään lainan korkoa ja muita kuluja voi tietää tarkalleen etukäteen, vaan ne riippuvat täysin lainantarjoajan tekemästä lainatarjouksesta. Etua.fi:n sinulle välittämät lainatarjoukset saadessasi pääset vertailemaan eri vaihtoehtojen korkoja ja kuluja. Mikäli sinulle herää lisäkysymyksiä lainan kuluista tai takaisinmaksusta, etua.fi-asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla jo samana päivänä.

Etua
Ota lainaa 2000–100 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Etua.fi Yrityslaina
Author Rating
41star1star1star1stargray