Etua.fi

Etua yrityslainat
Hyvä

Lainaa: 2000-100 000€

Lainatietoa

Korko: 9.90–14.90%
Laina-aika: 1kk-2v

Etua yrityslaina hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Ferratum Sweden AB
  • Kotisivut: www.etua.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2013
  • Hakemuksen käsittelyaika: 1pv

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Erinomainen tapa kilpailuttaa yrityslainasi- etua.fi! Etua.fi tarjoaa sinulle yhdellä hakemuksella monta tarjousta, joista sinä valitset tarpeisiisi parhaiten sopivan. Tutustuimme tähän rahoitusalan edelläkävijään, jotta myös sinä yrittäjänä saisit selkeän kuvan millaisesta toimijasta on kyse.

Etua Oy on suomalainen riippumaton lainanvälittäjä, jolla on pitkä kokemus alalta, sillä se on toiminut jo vuodesta 2008. Sillä on todella laaja valikoima Suomen johtavia finanssialan yrityksiä yhteistyökumppaneina, joiden tarjoamista vaihtoehdoista se etsii juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevat lainat. Etua Oy ei siis itse myönnä lainaa vaan etsii yhteistyökumppaneiltaan sinulle sopivia ratkaisuja, eli lainan myöntäjänä toimii siis eri tarjousten perusteella valitsemasi finanssialan toimija.Yrityslainojen lisäksi Etua .fi etsii sinulle myös loistavia yksityishenkilöille suunnattuja lainoja, kuten asuntolainaa ja kulutusluottoa. Myös lainojen yhdistäminen on mahdollista.

Etua Oy: lle on myönnetty asiakastieto.fi: n hallinnoima Suomen Vahvimmat- sertifikaatti vuonna 2017, joka on merkki yrityksen vahvalla pohjalla olevasta taloudesta, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Tiedät siis tekevästi yhteistyötä luotettavan toimijan kanssa hakiessassi lainaa etua.fi: stä. Etua Oy mainostaa myös olevansa Suomen ensimmäinen pankki- rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Se on helppo uskoa, sillä heidän toimintansa todella erottuu suuresta massasta edukseen antaen käyttäjälleen todella paljon vaihtoehtoja oman rahoituksensa suunnitteluun. Sea.fi kokosi sinua helpottavan paketin tästä uudenlaisesta toimijasta.

Etua.fi lainavaihtoehdot yrityksille

Kuten mainittua, etua.fi tekee yhteistyötä monien kulutusluottoa yksityishenkilöille tarjoavien tahojen kanssa, mutta on sillä useita loistavia vaihtoehtoja myös yritystoimintasi tueksi. Etua Oy:n monista laadukkaista yhteistyökumppaneista erityisesti yritysluottoihin ovat erikoistuneet muun muassa:

Resurs Bank

Pohjoismaissa toimiva rahoitusyhtiö, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2002. Se tarjoaa yrityslainoja 1 000- 30 000 euron summille sinulle sopivalla kuukausierällä ja takaisinmaksuajalla, joka voi olla 1- 12 vuoden väliltä.

Santander Consumer Finance

Suomalainen vuodesta 2007 saakka toiminut joustavaa rahoitusta tarjoava palvelu. Santander Consumer Finance on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja.

Danske Bank

Tanskassa perustettu, tällä hetkellä 15 maassa toimiva pankkikonserni, jolla on Suomessa lähes miljoona asiakasta niin yksityis kuin yrityspuolellakin. Danske Bank tarjoaa yrityksille lukemattoman määrän erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, ja saat heidän tarjouksensa suoraan etua.fi: stä. Se tarjoaa lainaa pienistä toiminimistä aina suurimpiin yrityksiin asti, laina- aikojen ollessa tyypillisesti 3- 10 vuotta.

Kenelle Etua yrityslainat sopii

Etua.fi on sinulle loistovaihto ehto silloin, kun haluat kilpailuttaa lainat usealta eri toimijalta samalla kertaa. Täten säästät omaa aikaasi ja varmistat, että et hyväksy lainaa kohtuuttomilla ehdoilla. Tällöin sinun ei myöskään tarvitse hyväksyä ensimmäistä saamaasi lainatarjousta vaikkapa kiireellisen rahantarpeen vuoksi. Se, kuinka monta tarjousta saat, riippuu hakemasi lainan yksityiskohdista, kuten lainan summasta. Hakemasi lainan summa voi vaihdella suurestikin, alkaen 2 000 eurosta aina 1 00 000 euroon, eli se sopii monenkokoisille yrityksille monenlaisiin eri tarpeisiin. Eri lainantarjoajille saattaa kuitenkin olla oma erityisalansa, jonka mukaan saat tarjouksia. Lainaa voi hakea mikä tahansa yritysmuoto. Lainaa myönnetään myös juuri perustetuille tai vasta toimintaansa aloittaville yrityksille, sillä etua.fi ei edellytä pitkää toimintahistoriaa. Yleisen käytännön mukaisesti lainan takaajana tulee olla kuitenkin vähintään yksi yrityksen maksuhäiriötön vastuuhenkilö (osakkeen omistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja).

Lainan kulut

Koska varsinaista lainantarjoajaa ei tiedetä etukäteen, ei myöskään lainan korkoa ja muita kuluja voi tietää tarkalleen etukäteen, vaan ne riippuvat täysin lainantarjoajan hakemuksesi perusteella tekemästä lainatarjouksesta. Etua:n sinulle välittämät lainatarjoukset saadessasi pääset vertailemaan eri vaihtoehtojen korkoja ja kuluja. Mikäli sinulle herää lisäkysymyksiä lainan kuluista tai takaisinmaksusta, apua.fi asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla jo samana päivänä.

Etua
Ota lainaa 2000-100 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Etua.fi Yrityslaina
Author Rating
41star1star1star1stargray