Ferratum Business

Ferratum Business
Kiitettävä

Lainaa: 2000-100 000€

Lainatietoa

Korko: 2,9%
Ehdot: Vähintään 2 vuotta yritystoimintaa
Laina-aika: 6-12kk

Ferratum Business hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Ferratum Sweden AB
  • Kotisivut: www.ferratumbusiness.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2015
  • Hakemuksen käsittelyaika: 2pv

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Tässä arvostelussa perehdymme hieman tarkemmin sekä Suomessa, että Ruotsissa toimivaan Ferratum Business rahoituspalveluun. Seuraavassa pieni yhteenveto sen tarjoamista vaihtoehdoista ja ehdoista, mikäli mietit, olisiko Ferratum Business sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu.

Ferratum Business on osa suurempaa jo vuodesta 2005 asti toiminutta Ferratum Groupia, joten kyseessä on jo kokenut toimija alalla. Tällä hetkellä Ferratum Group toimii jopa 25 maassa ympäri maailmaa. Suomessa Ferratum Business on tarjonnut yrityslainoja vuodesta 2015 saakka ja Ferratum pikavippejä jo vuodesta 2010. Voit siis olla varma, että sen kanssa yhteistyötä tehdessäsi saat asiantuntevaa ja ajan tasalla olevaa palvelua, nopeasti ja vaivattomasti.

Ferratum Business tarjoaa nopeita rahoitusratkaisuja nopeisiin lainatarpeisiin, jolloin pankkilaina ei välttämättä ole järkevin ratkaisu. Jos kuvitellaan tilanne, jossa PK- yrityksen on tehtävä nopea ratkaisu vaikkapa normaalia suuremman toimeksiannon hyväksymisestä, on myös tarvittavan rahoituksen oltava silloin nopeasti saatavilla. Silloin Ferratum erottuu edukseen nopeilla käsittelyajoillaan, selkeillä ehdoillaan sekä hyvin saatavilla olevalla asiakaspalvelullaan.

Kenelle Ferratum Business on tarkoitettu?

Ferratum Business keskittyy PK-, eli pienten ja keskisuurten yritysten rahoitustarpeisiin, joissa lainapäätös täytyy saada nopeasti. Valtaosa suomalaisista yrityksista on PK- yrityksiä ja siten Ferratum Business voikin tarjota järkevän ratkaisun monen eri alan yritysten monenlaisiin tarpeisiin. Tämän vuoksi se on loistava vaihtoehto esimerkiksi täyttämään vastaperustettujen yritysten käyttöpääoman tarvetta, sillä lainapäätökset perustuvat myös kassavirtaan ja yrityksen tilaan, eivätkä pelkästään luottoluokitukseen, joita uudella yrityksellä ei vielä välttämättä ole esittää pankkien vaatimia määriä. Lainan suuruudet voivat olla 2000 ja 100 000 euron välillä, joten se soveltuu hyvin myös pienempiin ja jokapäiväisiin tarpeisiin. Parhaimmissa tapauksissa se lupaa rahat asiakkaan tilille jo yhden työpäivän kuluttua hakemuksen jättöpäivästä, joten se on loistava vaihtoehto myös erittäin akuutteihin käyttörahantarpeisiin, kuten äkillisiin tilauksiin, materiaalihankintoihin tai uuden työntekijän palkkaamiseen.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Ennen lainahakemuksen jättämistä on kuitenkin hyvä selvittää täyttyvätkö Ferratumin lainansaannin edellytykst kohdallasi. Jotta laina voidaan myöntää, täytyy seuraavien seikkojen täyttyä yrityksesi osalta: yritysen on oltava ollut toiminnassa vähintään kahden vuoden ajan, vuosittaisen liikevaihdon täytyy ylittää 75 000 euroa ja yrityksellä täytyy olla suomalainen osoite ja pankkitili. Kaikkien omistajien tulee myös asua pysyvästi Suomessa. Ferratumin lainakäsittelijät tekevät kuitenkin arvion firman toiminnasta nopeasti, joten nämä eivät hidasta lainatarjouksen saamista. Lainahakemusta jättäessä tulee toimittaa y- tunnus, oma sosiaaliturvatunnus sekä kuva itsestäsi passisi tai henkilökorttisi kanssa. Ennen lainapäätöksen antamista myös luottokelpoisuutta tarkastellaan, mikä tarkoittaa, että yrityksen tulee olla hoitanut raha- asiat moitteettomasti. Erillisiä vakuuksia lainanmyöntämiseen ei kuitenkaan vaadita.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kätevästi kuukausittaisissa tasaerissä. Kuukausierät sovitaan myöntämisvaiheessa, joten saat alusta asti selkeän kuvan siitä, kuinka paljon ja kuinka pitkään sinun tulee maksaa lainaasi takaisin. Tämä taas helpottaa valtavasti tulevaisuutesi talouslaskelmia ja mahdollisten tulevien lainojen hakua. Lainan takaisinmaksuaika on 6- 12 kuukautta, mutta se on mahdollista maksaa takaisin myös ennakkoaikataulua nopeammin.

Ferratum Business kainan kulut

Ferratum Business haluaa tarjota rahoitusta selkeillä ja yksinkertaisilla ehdoilla, eikä siihen siten liity mitään yllättäviä piilokuluja. Lainan korko on aina lainakohtainen ja se lasketaan ennen lainatarjouksen tekemistä yrityksestä tehdyn arvion perusteella. Lainan keskimääräinen kuukausittainen korko on kuitenkin 2,9 % lainan pääomasta. Mikäli lainan maksaa takaisin etukäteen sovittua maksuaikataulua aikaisemmin, veloitetaan korko vain käytetyltä laina- ajalta. On siis mahdollista, että etukäteen laskettu lainan hinta tulee olemaan pienempi, mikäli yrityksesi taloustilanne muuttuukin yllättävästi ja pystyt maksamaan lainan takaisin suunniteltua nopeammin. Lainan koron lisäksi ensimmäisestä lainasta veloitetaan 2,5 % perustamismaksu.

Ferratum Business
Ota lainaa 2000-100 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Ferratum Business
Author Rating
51star1star1star1star1star