Komplett Bank

Lainatietoa

Korko: 4,9 %–19,9 %
Laina-aika: Joustava

Perustietoa

  • Yhtiö: Komplett Group
  • Kotisivut: www.komplettbank.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2017
  • Hakemuksen käsittelyaika: Alustava lainapäätös heti

Komplett Bank tarjoaa 1000–50 000 euron lainoja ilman vakuuksia ja joustavalla takaisinmaksuajalla. Vaikka laina ei ole tarkoitettu ainoastaan yrityksille, voi sen käyttää myös aloittavan tai jo jonkin aikaa toiminnassa olleen yrityksen akuutteihin tarpeisiin.

Komplett Bank on norjalainen kulutusluottoja ja jälleenrahoituspalveluita tarjoava pankki, joka on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Komplett Bank toimii Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa, ja sen emoyhtiö Komplett Group toimii useiden johtavien verkkokauppojen taustalla. Kyseessä on siis vakavarainen ja luotettava toimija.

Kenelle Komplett Bankin laina sopii?

Komplett Bankista saa lainaa hyvin joustavilla ehdoilla. Lainasumma voi olla mitä tahansa 1000 euron ja 50 000 euron väliltä, joten sen avulla saa lisää mahdollisuuksia yrityksen toiminnan kehittämiseen nopealla aikataululla.

Monesti esimerkiksi uusi yrittäjä saa eteensä tilanteita, joihin täytyy reagoida nopeasti. Voit esimerkiksi saada erinomaisen tarjouksen kalustosta, jota tarvitset liiketoimintaasi varten. Tällaisissa tapauksissa monet yrityslainat voivat olla liian kankeita. Moni yrittäjiä rahoittava taho vaatii lainapäätöksen tekemiseen tilinpäätöstietoja tai haluaa vähintään käydä läpi yrityksen toimintasuunnitelman.

Jos tilaisuus on menossa sivu suun, on joskus kannattavaa hankkia rahoitus mahdollisimman nopeasti. Komplett Bankin kautta voi takaisinmaksun sopia joustavasti, sillä aikataulusta voi päättää itse. Voit halutessasi pitää myös lyhennysvapaita kuukausia – tällöin Komplett Bank laskuttaa vain lainasta kertyneet korot sekä muut kulut.

Mitkä ovat edellytykset lainan saamiselle?

Komplett Bank ei aseta lainan saamiselle tiukkoja ehtoja eikä vaadi erillisiä vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse toimittaa esimerkiksi yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa tai tilinpäätöstä rahoituksen saamiseksi.

Verkkohakemuksen tehtyäsi Komplett Bank antaa sinulle lainatarjouksen saman tien. Voit hakea haluamasi summan lainaa, jos täytät vain seuraavat ehdot:

  • luottotietosi ovat kunnossa
  • sinulla on jonkinlaiset säännölliset tulot
  • olet vähintään 23-vuotias
  • olet asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36 kuukautta.

Lainan kulut

Komplett Bankin luotto on erittäin joustava, sillä voit tarpeen vaatiessa pitää vaikkapa lyhennysvapaita kuukausia. Luoton nimelliskorko on 4,9 %–19,9 %, pankin tekemästä kokonaisarviosta riippuen. Muita lainaan liittyviä kustannuksia ovat 45–195 euron avausmaksu, joka vaihtelee luottomäärän mukaan. Lisäksi lainasta maksetaan 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Jokainen Komplett Bankin lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu sekä luoton määrään että hakijan taloudelliseen tilanteeseen.