Saldo

Saldo yrityslaina
Kiitettävä

Lainaa: 2000–50 000€

Lainatietoa

Korko: 0 %, vain kiinteä avauspalkkio
Laina-aika: 1-12 kuukautta

Saldo hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Saldo Finance Oyj
  • Kotisivut: www.saldo.com
  • Aloittanut Suomessa: 2006
  • Alustava lainapäätös heti

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Saldo Finance Oyj on suomalainen lainanantaja, joka on toiminut alalla vuodesta 2006. Yrityksen tuoteperheeseen kuuluu useita eri lainatyyppejä, esimerkiksi SaldoLimiitti ja Saldolaina. Nyt Saldolta voi hakea myös yrityslainaa aina 50 000 euroon asti. Lainoja on tarjolla kaikkiin investointeihin kaikissa yrityksen kehitysvaiheissa.

Kenelle Saldon laina sopii?

Saldo haluaa tukea uusia yrityksiä, joten se myöntää rahoitusta myös yritystoiminnan aloittamiseen. Lainaa voi hankkia esimerkiksi työntekijöiden palkkaamiseen, erilaisiin investointeihin tai toimitilojen vuokraukseen. Yrityslainaa voi käyttää myös kassavirran hallinointiin.

Moni aloittava yritys kamppailee rahoituksen järjestämisen kanssa, sillä uudella yrityksellä ei usein ole mahdollista hankkia lainaan tarvittavia vakuuksia. Monesti lainaprosessit myös kestävät pitkään, mikä saattaa aiheuttaa hyvien kaupantekomahdollisuuksien menettämistä. Saldon automatisoidun lainankäsittelyn avulla rahaa saa heti ilman vakuuksia, joten investoinnit voi tehdä turhia odottelematta.

Saldo yritysvakuutus sopii myös toimintansa vakiinnuttaneille yrityksille. Lainaa voi käyttää toiminnan laajentamiseen, uusien investointien tekemiseen sekä erilaisiin sijoituksiin. Saldon laina on nopeasti saatavilla – lainapäätöksen saa jo samana päivänä lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Mitkä ovat edellytykset lainan saamiselle?

Saldon yrityslainaa voi hakea osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, toiminimi, osuuskunta sekä avoin yhtiö miltä alalta tahansa. Yrityksen täytyy olla rekisteröity Suomen kaupparekisteriin, eikä sen taustalta saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä. Yrityksen vastuuhenkilön täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Lainaa haetaan netissä ilman turhaa paperisotaa. Verkkohakemukseen tulee täyttää tiedot yrityksestä sekä sen allekirjoittajista. Tämän jälkeen voit valita haluamasi lainasumman 2 000 – 50 000 euron väliltä sekä haluamasi maksuajan.

Verkkohakemus lähtee eteenpäin ”Hae lainaa” -nappia painamalla. Saat automatisoidun hakuprosessin kautta lainatarjouksen sähköpostiisi muutaman minuutin päästä. Jos lainan kustannukset ja takaisinmaksuehdot vaikuttavat hyviltä, voit hyväksyä tarjouksen saman tien. Rahat maksetaan sen jälkeen tilillesi heti.

Saldon lainapalvelu on avoinna vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Myös asiakaspalvelu on avoinna päivittäin.

Lainan kulut

Saldo yrityslaina on koroton. Lainasta peritään kiinteä kulu, joka määräytyy lainatarjouksen mukaan. Kuukausierä on pienimmillään 490 €/kk. Jokainen Saldon laina räätälöidään erikseen asiakkaiden tilanteeseen sopivaksi.

Saldo
Ota lainaa 2000–50 000€