Bank Norwegian

Lainatietoa

Korko: 8,99 %–22,49 %
Laina-aika: 12–60 kk

Perustietoa

  • Yhtiö: Bank Norwegian
  • Kotisivut: www.banknorwegian.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2015
  • Hakemuksen käsittelyaika: Alustava lainapäätös heti

Bank Norwegian ei myönnä varsinaista yrittäjälainaa, mutta sen tarjoamat lainavaihtoehdot sopivat hyvin myös yrittäjän tarpeisiin. Bank Norwegianin lainan voi ottaa henkilökohtaisena kulutusluottona, jonka voi käyttää haluamaansa kohteeseen. Nopeana ja helppona lainana se voi olla paras ratkaisu pikaista pienrahoitusta kaipaavalle yrittäjälle. Voit saada vakuudetonta lainaa 1000–60 000 euron verran.

Bank Norwegian on vuodesta 2007 asti toiminut vakavarainen rahoittaja. Pankki rekisteröitiin ensin Norjassa, ja sen jälkeen toimintaa laajennettiin Ruotsiin vuonna 2013. Vuonna 2015 Bank Norwegian avasi toimintansa myös Tanskaan ja Suomeen. Pankilla on tällä hetkellä yli 1,3 miljoonaa asiakasta.

Kenelle Bank Norwegianin laina sopii?

Bank Norwegian myöntää vakuudetonta lainaa kaikille perusehdot täyttäville asiakkaille. Voit siis hakea lainaa myös yritystoimintaan, sillä pankki ei kysele rahojen käyttötarkoitusta.

Bank Norwegianilta voi saada vakuudetonta lainaa muutamista tonneista aina 60 000 euroon asti. Rahoitus sopii siis hyvin monenlaiseen tarkoitukseen, tarvitsipa yrityksesi pari uutta tietokonetta tai esimerkiksi täydennystä varastoon.

Liike-elämässä asiat tapahtuvat joskus nopeasti, ja hyvät tilaisuudet kaupantekoon saattavat mennä nopeasti sivu suun. Jos sinulle tulee yrittäjänä eteesi tämänkaltainen, nopeaa reagointia vaativa tilanne, voi Bank Norwegianin laina olla hyvä vaihtoehto.

Koko Bank Norwegianin lainahakemuksen voi tehdä internetin kautta verkkopankkitunnusten avulla. Vastauksen pankki lupaa antaa välittömästi.

Mitkä ovat edellytykset lainan saamiselle?

Bank Norwegian ei kysele yrityksesi tilinpäätöksiä tai kassavirran kokoa. Lainaan ei tarvita minkäänlaisia vakuuksia – sinun täytyy ainoastaan täyttää lainansaannin perusehdot. Voit saada lainan Bank Norwegianilta, jos:

  • sinulla ei ole maksuhäiriöitä eli luottotietosi ovat kunnossa
  • olet vähintään 23-vuotias
  • olet ollut Suomen väestötietorekisterissä vähintään viimeisimmät 36 kuukautta.

Näiden edellytysten lisäksi Bank Norwegian tekee asiakkaasta luottokelpoisuuskartoituksen ennen lainatarjouksen antamista.

Lainan kulut

Bank Norwegianin lainan korko on tapauskohtainen, ja ehdot päätetään pankin tekemän luottokartoituksen jälkeen. Korko tulee olemaan 8,99 %–22,49 %, ja maksuaikaa voi neuvotella aina 15 vuoteen saakka. Myös kuukausimaksut sovitetaan hakijan maksukyvyn mukaisiksi.

Lainasta maksetaan 45 tai 95 euron perustamismaksu ja 5 euron tilinhoitomaksu. Lainan voi maksaa takaisin kokonaan tai osittain milloin tahansa ilman lisäkustannuksia.