Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi tarjoaa yrityslainaa kaikenkokoisille ja kaikenikäisille yrityksille jopa 100 000€ asti. Lainasummat voivat olla 3 000€ ja 100 000€ väliltä, joten Yritysluotto.fi kykenee auttamaan yritystäsi monenlaisissa tilanteissa ja lainatarpeissa.

Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaa vain muutaman minuutin ja rahat ovat parhaassa tapauksessa tililläsi jo samana päivänä. Kyseessä on siis nykyaikainen ja ennenkaikkea vaivaton lainapalvelu yrityksellesi.

Me tutustuimme paremmin palveluun ja kokosimme lainanhaun kannalta tärkeimmät tiedot seuraavaan Sea.fi: n esittelyyn kyseisestä yrityslainapalvelusta. Tutustu palveluun alta ja hae yrityksellesi lainaa nopeasti oheisella hakemuksella.

Siirry hakemaan lainaa tästä

Toimija palvelun taustalla

Yritysluotto.fi- palvelua ylläpitää OPR- Yritysrahoitus Oy– niminen yhtiö. Se kuuluu isompaan suomalaiseen OPR- Vakuus Oy- yritykseen, joten palvelu on suomalaisomisteinen. Emoyhtiö OPR- Vakuus Oy tarjoaa myös kuluttajaluottopalveluita.

OPR- Vakuus Oy on tarjonnut monipuolisia tarjoituspalveluita jo vuodesta 2005 saakka ja tällä hetkellä se toimii yhteensä viidessä EU- maassa. Kyseessä on siis erittäin suuri ja kokenut toimija rahoitusalalla.

Millaisille yrityksille Yritysluotto.fi on suunnattu?

Yritysluotto.fi tarjoaa lainapalveluitaan kaikenkokoisille ja kaikenkäisille yrityksille, joten mitään yrityksiä ei ole karsittu pois kohderyhmästä. Yrityksesi voi olla toiminut kuukautta tai 30 vuotta, voit joka tapauksessa hakea Yritysluotto.fi- lainaa. Lainasummat voivat olla suurimmillaan 100 000€, joten se mahdollistaa myös suuremman kokoluokan investoinnit.

Myös kaikki toimialat kuuluvat kohderyhmään, joten sillä, millä toimialalla yrityksesi toimii, ei ole lainan kannalta väliä. Olipa yrityksesi siis uusi tai vanha ja lainantarpeesi siis minkälainen tahansa, voi Yritysluotto.fi pystyä auttamaan sinua nopealla aikataululla.

Miten haen Yritysluotto.fi- lainaa yritykselleni?

Hakuprosessi alkaa aina täyttämällä verkkohakemus netissä. Aikaa tähän kuluu vain muutama minuutti. Lainanhakijan tulee olla yrityksessä nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. Tämä on väärinkäytösten välttämiseksi.

Mikäli lainan hakemiseen vaaditaan yrityksesi kohdalla kaksi henkilöä, tällöin nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö täyttää hakemuksen ja täyttää hakemukseen toisen hakijan nimen ja sähköpostiosoitteen. Kun toinen henkilö on hyväksynyt ja allekirjoittanut lainahakemuksen hänen sähköpostiinsa tulleen kutsun kautta, jatkuu hakuprosessi normaalisti. Hakemuksen allekirjoitus tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Kun lainahakemus on lähetetty, siirtyy se käsittelyyn. Mikäli hakemus saapuu käsittelyyn arkisin ennen klo 16, käsitellään se heti ja saat lainapäätöksen saman päivän aikana. Rahat saat yrityksesi tilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Millaisia edellytyksiä lainan saamiselle on?

Lainan myöntämisen perusedellytykset ovat:

  • Yrityksen tulee kuulua Suomen kaupparekisteriin
  • Vastuuhenkilöiden tulee olla hyvämaineisia
  • Yrityksellä ei saa olla maksuhäiriöitä
  • Takaajalla tai takaajilla ei saa olla maksuhäiriöitä

Lainan hakemiseen ei vaadita minkäänlaisia esinevakuuksia. Myöskään esimerkiksi tilinpäätös- dokumentaatioita ei vaadita toimitettavaksi ennen lainapäätöksen tekemistä, mikä nopeuttaa prosessia huomattavasti. Lainan hakeminen vaatii henkilövakuuden, eli jokainen laina vaati vähintään yhden omavelkaisen takauksen yksilöhenkilöltä. Lainojen takaus tapahtuu lainahakemuksen allekirjoittamisen tapaan sähköisellä allekirjoituksella omilla verkkopankkitunnuksilla.

Mikäli lainan henkilötakaaja ei ole yrityksen toimitusjohtaja, tulee lainan takaus hyväksyä vielä uudelleen myönteisestä lainapäätöksestä seuraavana päivänä.

Lainasumman ollessa alle 20 000€, riittää yhden henkilön takaus ja yli 20 000€ lainoissa vaaditaan kahden henkilön takaus. Tämä on hyvä pitää mielessä jo lainahakemusta täyttäessä.

Lopullinen lainapäätös selviää aina kuitenkin vasta lainaa haettaessa, joten päätös tehdään aina yrityskohtaisesti hakemusta käsiteltäessä.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä. Erät ovat ennalta lainatarjouksessa sovittuja ja ne laskutetaan kuukausilaskutuksella. Maksuaika lainoissa on 1kk- 12kk.

Lainan voi maksaa takaisin myös sovittua nopeammin.

Lainan hinta

Yritysluotto.fi- lainoihin sisältyy ainoastaan lainakohtainen kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki kulut. Muita kuluja, kuten korkoja, ei Yritysluotto.fi- lainoihin sisälly. Myöskään mitään piilokuluja ei lainoihin kuulu, joten hinnoittelu on avointa ja selkeää. Täten pystyt jo lainaa haettaessa helposti suunnittelemaan lainan takaisinmaksua ja yrityksellesi sopivinta takaisinmaksuaikataulua.

Siirry hakemaan lainaa tästä