BusinessCredit

Business Credit
Hyvä

Lainaa: 1000-100 000€

Lainatietoa

Korko: 97%
Ehdot: Yrityksen tulee olla Suomen kaupparekisterissä
Laina-aika: 3kk-12kk

Business Credit hakemus

Perustietoa

 • Yhtiö: J.W.-Yhtiöt Oy
 • Kotisivut: www.businesscredit.fi
 • Aloittanut Suomessa: 2017
 • Hakemuksen käsittelyaika: Alustava lainapäätös heti

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Joustavuus ja ehdot
 • Verkkosivut

BusinessCredit- suomalaista yrityslainaa vaivattomasti aina 100 000€ asti. Voit hakea lainaa 1 000€- 100 000€. Kun täytät BusinessCredit- yrityslainahakemuksen netissä, saat lainapäätöksen parhaimmillaan jo saman päivän aikana ja rahat tilillesi viimeistään seuraavana päivänä.

BusinessCredit on kokonaan suomalaisomisteisen, vuodesta 2006 saakka toimineen pitkän linjan rahoitusyhtiön, J.W.- Yhtiöt Oy:n ylläpitämä yrityksille suunnattu lainatuote. Pitkän kokemuksensa ansiosta J.W.- Yhtiöt tietää erikokoisten yritysten lainatarpeet ja palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä. Lainaa haet yrityksellesi ilman minkäänlaisia reaalivakuuksia, joten sen hakeminen edellyttää ainoastaan yksilöhenkilön takauksen, eli omavelkaisen takauksen.

Yritys omaa Suomessa korkeimman kolmen A: n luottoluokituksen, joten tiedät tekeväsi yhteistyötä luotettavan toimijan kanssa. J.W.- Yhtiöille on vuosina 2010- 2017 myönnetty myös Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat- sertifikaatti, joka on merkki siitä, että olet tekemisisssä luottokelpoisen ja hyvän maksukäyttäytymisen omaavan toimijan kanssa.

Seuraavassa Sea.fi: n esittely BusinessCredit- lainasta sekä ohjeet, kuinka haet sitä vaivatta omalle yrityksellesi.

Millaisille yrityksille BusinessCredit- yrityslaina on suunnattu?

Voit siis hakea lainaa väliltä 1 000€- 100 000€, joten suuruudeltaan laina sopii hyvin lähes minkälaiseen toimintaan tahansa. Sillä täytät helposti investointitarpeet muutaman sesonkityöntekijän palkkaamisesta aina suurempiin laitehankintoihin asti.

Yleisiä käyttökohteita tämän suuruisille lainoille voivat olla esimerkiksi tuotannon tehostamiseen vaadittavan laitteiston hankinta, luonnolliseen kasvuun liittyvän lisähenkilökunnan palkkaus tai markkinointikulut.

Käytännössä yleisimpänä käyttäjäryhmänä ovat siis pienet ja keskisuuret yritykset. Lainapäätöksessä selviää, voidaanko sinun firmallesi myöntää lainaa.

Miten haen yritykselleni BusinessCredit- lainaa?

Lainan hakeminen tapahtuu oheisella nettihakemuksella. Hakemuksen täyttäjän tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Mikäli lainan hakemiseen vaaditaan yrityksesi kohdalla kaksi henkilöä, tulee hakemuksen täyttäjän ilmoittaa hakemuksessa toisen nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön nimi ja sählöposti, jonka jälkeen hän vastaanottaa sähköpostiin linkin, jonka kautta hyväksyä ja allekirjoittaa hakemus.

Jokaisen vastuuhenkilön ja takaajan tulee siis henkilökohtaisesti hyväksyä lainan ja takausvastuun ehdot. Tämän jälkeen hakemus siirtyy käsittelyyn. Lainatarjous sisältää tarkat tiedot lainaan ja sen takaisinmaksuun sekä kuluisin liittyvistä ehdoista.

Mikäli hakemus saapuu arkisin ennen klo 16, annetaan lainapäätös jo samana päivänä.

Kun lainatarjous on tehty, tulee jokaisen vastuuhenkilön ja takaajan hyväksyä lainan ehdot, jonka jälkeen laina voidaan siirtää yrityksen tilille. Kaikki tämä tapahtuu kätevästi netissä.

Millaisia edellytyksiä lainan saamiselle on?

Jotta yritykselle voidaan myöntää BusinessCredit- lainaa, täytyy ainakin seuraavien perusehtojen täyttyä:

 • Yrityksen täytyy olla Suomen kaupparekisterissä
 • Vastuuhenkilöiden taustan täytyy olla kunnossa
 • Yrityksellä ei saa olla maksuhäiriöitä
 • Takaajalla/ takaajilla ei myöskään saa olla maksuhäiriöitä

BusinessCredit- laina ei siis edellytä yritykseltäsi reaalivakuuksia, kuten kiinteää omaisuutta, mutta alle 20 000€ suuruisiin lainoihin vaaditaan yhden yksityishenkilön takaus ja yli 20 000€ suuruisiin lainoihin vaaditaan kahden yksityishenkilön takaus. Tämä tarkoittaa, että mikäli yritys ei suoriudu lainan takaisinmaksusta, tällöin takaajat vastaavat lainasta täysimääräisesti henkilökohtaisesti.

Lopullinen lainapäätös selviää toki vasta lainanhakuvaiheessa, joten se, voidaanko yrityksellesi myöntää BusinessCredit- lainaa, selviää vain täyttämällä hakemus.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin kuukausilaskutuksella tasaerissä. Lainan voi myös maksaa takaisin ennenaikaisesti, mutta se ei kuitenkaan tässä tapauksessa lisää eikä vähennä lainan kuluja millään tavalla.

Lainan takaisinmaksuaika on 3kk- 12kk

Lainan hinta

Tässä tapauksessa lainan hinnoittelu on tehty yrityksesi kannalta mahdollisimman selkeäksi. Lainalla on ainoastaan ennalta sovittu kiinteä toimituspalkkio, jonka lisäksi se ei sisällä muuta korkoa tai muita kuluja, mikäli lainan maksaa takaisin sovitussa aikataulussa. Laina ei sisällä piilokuluja.

Tiedät siis lainapäätöstä hyväksyessäsi jo etukäteen selkeästi kunkin kuukausierän suuruuden, joten sinun on helppo suunnitella etukäteen myöskin lainan takaisinmaksua.

Se, mihin hintaan laina voidaan sinulle myöntää, selviää hakemus täyttämällä.

Business Credit
LAINA: 1000-100 000€