BusinessCredit

Business Credit
Hyvä

Lainaa: 1000–100 000€

Lainatietoa

Korko: 97%
Ehdot: Yrityksen tulee olla Suomen kaupparekisterissä
Laina-aika: 3 kk–12 kk

Business Credit hakemus

Perustietoa

 • Yhtiö: J.W.-Yhtiöt Oy
 • Kotisivut: www.businesscredit.fi
 • Aloittanut Suomessa: 2017
 • Hakemuksen käsittelyaika: Alustava lainapäätös heti

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Joustavuus ja ehdot
 • Verkkosivut

BusinessCredit – suomalaista yrityslainaa vaivattomasti aina 100 000 € asti. Voit hakea lainaa 1 000€–100 000 €. Kun täytät BusinessCredit- yrityslainahakemuksen netissä, saat lainapäätöksen parhaimmillaan jo saman päivän aikana ja rahat tilillesi viimeistään seuraavana päivänä.

BusinessCredit on rahoitusyhtiö J.W -Yhtiöt Oy:n ylläpitämä, yrityksille suunnattu lainatuote. J.W.-Yhtiöt Oy on täysin suomalainen, ja se on toiminut alalla jo vuodesta 2006 lähtien. Pitkän kokemuksensa ansiosta J.W.-Yhtiöt Oy tuntee erikokoisten yritysten lainatarpeet. Lainaa haet yrityksellesi ilman minkäänlaisia reaalivakuuksia – hakeminen edellyttää ainoastaan yksilöhenkilön takauksen, eli omavelkaisen takauksen. J.W.-Yhtiöt palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä.

Yritys omaa Suomessa korkeimman kolmen A:n luottoluokituksen, joten tiedät tekeväsi yhteistyötä luotettavan toimijan kanssa. J.W.-Yhtiöille on vuosina 2010–2017 myönnetty myös Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka on merkki siitä, että olet tekemisisssä luottokelpoisen ja hyvän maksukäyttäytymisen omaavan toimijan kanssa.

Seuraavassa Sea.fi:n esittely BusinessCredit-lainasta sekä ohjeet, kuinka haet sitä vaivatta omalle yrityksellesi.

Millaisille yrityksille BusinessCredit-yrityslaina on suunnattu?

Voit siis hakea lainaa väliltä 1 000 €–100 000 €, joten suuruudeltaan laina sopii hyvin lähes minkälaiseen toimintaan tahansa. Sillä täytät helposti investointitarpeet muutaman sesonkityöntekijän palkkaamisesta aina suurempiin laitehankintoihin asti.

Yleisiä käyttökohteita tämän suuruisille lainoille voivat olla esimerkiksi tuotannon tehostamiseen vaadittavan laitteiston hankinta, luonnolliseen kasvuun liittyvän lisähenkilökunnan palkkaus tai markkinointikulut.

Käytännössä yleisimpänä käyttäjäryhmänä ovat siis pienet ja keskisuuret yritykset. Lainapäätöksessä selviää, voidaanko sinun firmallesi myöntää lainaa.

Miten haen yritykselleni BusinessCredit-lainaa?

Lainan hakeminen tapahtuu oheisella nettihakemuksella. Hakemuksen täyttäjän tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Mikäli lainan hakemiseen vaaditaan yrityksesi kohdalla kaksi henkilöä, tulee hakemuksen täyttäjän ilmoittaa hakemuksessa toisen nimenkirjoitusoikeudellisen henkilön nimi ja sähköposti. Tämän jälkeen hän vastaanottaa sähköpostiin linkin, jonka kautta hakemus allekirjoitetaan sekä hyväksytään.

Jokaisen vastuuhenkilön ja takaajan tulee siis henkilökohtaisesti hyväksyä lainan ja takausvastuun ehdot. Tämän jälkeen hakemus siirtyy käsittelyyn. Lainatarjous sisältää tarkat tiedot lainaan ja sen takaisinmaksuun sekä kuluihin liittyvistä ehdoista.

Mikäli hakemus saapuu arkisin ennen klo 16, annetaan lainapäätös jo samana päivänä.

Kun lainatarjous on tehty, tulee jokaisen vastuuhenkilön ja takaajan hyväksyä lainan ehdot. Sen jälkeen laina voidaan siirtää yrityksen tilille. Kaikki tämä tapahtuu kätevästi ja nopeasti netin kautta.

Millaisia edellytyksiä lainan saamiselle on?

Jotta yritykselle voidaan myöntää BusinessCredit-lainaa, täytyy ainakin seuraavien perusehtojen täyttyä:

 • Yrityksen täytyy olla Suomen kaupparekisterissä
 • Vastuuhenkilöiden taustan täytyy olla kunnossa
 • Yrityksellä ei saa olla maksuhäiriöitä
 • Takaajalla/ takaajilla ei myöskään saa olla maksuhäiriöitä

BusinessCredit -laina ei siis edellytä yritykseltäsi reaalivakuuksia, kuten kiinteää omaisuutta. Alle 20 000 € suuruisiin lainoihin vaaditaan kuitenkin yhden yksityishenkilön takaus ja yli 20 000 € suuruisiin lainoihin kahden yksityishenkilön takaus. Tämä tarkoittaa, että mikäli yritys ei suoriudu lainan takaisinmaksusta, tällöin takaajat henkilökohtaisesti vastaavat lainasta täysimääräisenä.

Lopullinen lainapäätös selviää toki vasta lainanhakuvaiheessa, joten se, voidaanko yrityksellesi myöntää BusinessCredit -lainaa, selviää vain täyttämällä hakemus.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin kuukausilaskutuksella tasaerissä. Lainan voi myös maksaa takaisin ennenaikaisesti, mutta se ei kuitenkaan lisää eikä vähennä lainan kuluja millään tavalla.

Lainan takaisinmaksuaika on 3 kk–12 kk.

Lainan hinta

Lainan hinnoittelu on tehty yrityksesi kannalta mahdollisimman selkeäksi. Lainalla on ainoastaan ennalta sovittu kiinteä toimituspalkkio, jonka lisäksi se ei sisällä muuta korkoa tai muita kuluja, mikäli lainan maksaa takaisin sovitussa aikataulussa. Laina ei sisällä piilokuluja.

Tiedät siis jo lainapäätöstä hyväksyessäsi selkeästi kunkin kuukausierän suuruuden, joten sinun on helppo suunnitella lainan takaisinmaksu tarkasti etukäteen.

Se, mihin hintaan laina voidaan sinulle myöntää, selviää täyttämällä hakemus.

Business Credit
LAINA: 1000–100 000€