Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina
Erinomainen

Lainaa: 1000–100 000€

Lainatietoa

Korko: 1,75–4,95 %
Ehdot: Vähintään 2 kk yritystoimintaa
Laina-aika: 1–2 kk

Suomen Yrityslaina hakemus

Perustietoa

 • Yhtiö: Suomen Yrityslaina
 • Kotisivut: www.suomenyrityslaina.fi
 • Aloittanut Suomessa: 2014
 • Hakemuksen käsittelyaika: Minuuteissa

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Joustavuus ja ehdot
 • Verkkosivut

Tältä sivulta löydät kaiken, mitä sinun tulee tietää Suomen Yrityslaina -palvelusta. Nimensä mukaisesti se on suunniteltu tukemaan pelkästään yritysten äkillisiä rahantarpeita, eikä se siten myönnä lainoja yksityishenkilöiden käyttöön. Jo lyhyellä silmäyksellä käy selväksi, että kyseessä on asiantunteva ja laadukas vaihtoehto, mikäli etsit nopeaa ratkaisua toimintasi aloittamiseen tai laajentamiseen.

Suomen Yrityslaina on osa pohjoismaista Qred AB -konsernia, joten sen toiminta ja rahoitus on vakavaraista ja pitkäjänteistä. Ruotsissa konserni on tarjonnut yrityslainoja jo vuodesta 2014 asti.

Mikäli tarvitset pienen kokoluokan yrityslainaa nopeasti ja selkeillä maksuehdoilla, Suomen Yrityslaina on varmasti yksi parhaista vaihtoehdoista. Yksi palvelun eduista on sen sivuilta löytyvä vierityspalkkilaskuri, josta näet suoraan arvion keskimääräisestä kulusta tarvitsemallesi lainasummalle. Vaikka tämä ei toki olekaan lainan lopullinen korko, antaa se kätevästi suuntaa omia suunnitelmiasi varten. Se siis on, lupauksensa mukaisesti, nopea ja vaivaton.

Millaiselle yritykselle Suomen Yrityslaina sopii

Suomen Yrityslaina ei myönnä lainoja yksityishenkilöille, mutta yrityslainojen puolella tarjolla on erittäin laaja skaala eri aloja ja erilaisia lainoja. Erilaisten yritysten tarpeet voivat vaihdella paljonkin, joten on tärkeää, että tiedät saavasi juuri sinun tarpeisiisi sopivaa rahoitusta. Suomen Yrityslainan osaamisalueisiin kuuluu muun muassa ravintola-ala, rakennusala, kampaamot, IT-ala sekä konsultointialan yritykset. Lainoja on tarjolla myös kaikille eri yhtiömuodoille, toimitpa sitten osakeyhtiönä, avoimena yhtiönä, kommandiittiyhtiönä tai toiminimenä.

Suomen Yrityslaina tarjoaa rahoitusta kaikenkokoisille yrityksille, mutta erityisesti se keskittyy pienyritysten toiminnan tukemiseen. Lainojen summat vaihtelevat 1000 euron ja 25 000 euron välillä. Lainan käyttötarkoitus voi siis olla mitä tahansa – aina jokapäiväisten yllättävien kulujen kattamisesta uuden startupin perustuspääomaan.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Suomen Yrityslaina ilmoittaa lainan myöntämisen edellytykset erittäin selkeästi jo lainanhakusivulla, joten niihin on helppo tutustua niihin jo ennen lainahakemuksen lähettämistä. Vakuudettomien yrityslainojen kohdalla hakijan tulee täyttää vain perusehdot:

  • yrityksen tulee olla rekisteröity Suomen kaupparekisteriin
  • yrityksen täytyy olla toiminut yli 2kk
  • tuoreita maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla
  • lainan takaajalla ei ole henkilökohtaisia maksuhäiriömerkintöjä
  • yrityksen vastuuhenkilön täytyy toimittaa lainahakemus henkilökohtaisesti.

Näiden ehtojen täyttyessä voit tehdä lainahakemuksen, jonka perusteella tehdään yksilöllinen ja juuri sinun yrityksellesi muokattu lainatarjous. Lainan saaminen ei siis edellytä mitään erillisiä vakuuksia, kuten riittävää pääomaa tai tietyn arvoista omaisuutta. Osakeyhtiöiden kohdalla on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että lainalle vaaditaan yrittäjän henkilökohtainen takaus.

Entä miten lainan takaisinmaksu tapahtuu? Se hoituu ennalta sovituissa kuukausierissä, joten tiedät täsmälleen millä aikataululla maksat lainasi takaisin. Lainan takaisinmaksuaika on uusille asiakkaille 1-6 kk. Seuraavan lainan voi saada pidemmällä, jopa 12 kuukauden maksuajalla. Lainan voi myös maksaa takaisin alkuperäistä maksuaikaa nopeammin, jolloin lainan korot maksetaan vain laina-ajalta ja yrityksesi maksaa korkoa suunniteltua vähemmän.

Lainan kulut

Suomen Yrityslaina antaa lainoilleen erittäin kilpailukykyiset kulut, sillä se ei peri mitään erillisiä käsittelykuluja, nostokuluja tai muita piilokuluja, joita moni muu vastaava palvelu tai pankki saattaa veloittaa. Maksat siis ainoastaan kuukausikoron laina-ajalta, joten lainan hinnan laskeminen on erittäin selkeää.

Lainan kuukausikulu on välillä 1,75- 4,95 % ja keskimääräinen kulu on 2% lainasummasta. Lainan lopullinen kuukausikorko on aina yrityskohtainen ja laina-asiantuntijat laskevat sen mm. yrityksen koon, historian ja liikevaihdon perusteella. On myös mahdollista, että maksettuasi ensimmäisen lainasi sovitusti takaisin, saat tulevaisuudessa lainallesi halvemman hinnan. Lainan hakeminen ei myöskään maksa mitään, joten on erittäin järkevää huomioida heidät vaihtoehtona etsiessäsi parasta vaihtoehtoa oman toimintasi rahoittamiseen.

Suomen Yrityslaina
Ota lainaa 1000-100 000€