Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina
Erinomainen

Lainaa: 1000-25 000€

Lainatietoa

Korko: 1,75-4,95 %
Ehdot: Vähintään 2 kk yritystoimintaa
Laina-aika: 1-6kk

Suomen Yrityslaina hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Suomen Yrityslaina
  • Kotisivut: www.suomenyrityslaina.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2014
  • Hakemuksen käsittelyaika: Minuuteissa

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Tutustuimme Suomessa ja Ruotsissa toimivaan Suomen Yrityslaina rahoitusyhtiöön ja tältä sivulta löydät kaiken, mitä sinun tulee tietää Suomen Yrityslaina palvelusta. Nimensä mukaisesti se on siis suunniteltu tukemaan pelkästään yritysten äkillisiä rahantarpeita, eikä se siten myönnä lainoja yksityishenkilöiden käyttöön. Jo lyhyellä silmäyksellä käy selväksi, että se on asiantunteva ja laadukas vaihtoehto, mikäli etsit nopeaa ratkaisua toimintasi aloittamiseen tai laajentamiseen. Tässä artikkelissa kuitenkin tarkempaa ja hyödyllistä informaatiota yrityksestä.

Sen oman suomenkielisen nettisivunsa esittelyn mukaan Suomen Yrityslaina on osa pohjoismaista Qred AB konsernia, joten sen toiminta ja rahoitus on vakavaraista ja pitkäjänteistä. Ruotsissa konserni on tarjonnut yrityslainoja jo vuodesta 2014 asti.

Mikäli tarvitset pienen kokoluokan yrityslainaa nopeasti ja selkeillä maksuehdoilla, Suomen Yrityslaina on varmasti yksi parhaista vaihtoehdoista. Mikäli olet kyllästynyt laskemaan itse tuntikausia mahdollisia ennakkokuluja, löydät sen nettisivulta, Suomen Yrityslaina.fi, kätevän vierityspalkkilaskurin, josta näet suoraan arvion keskimääräisestä kulusta tarvitsemallsei summallesi. Vaikka tämä ei toki olekaan lainan lopullinen korko, antaa se loistavaa suuntaa omia suunnitelmiasi varten. Se siis on, lupauksensa mukaisesti, nopea ja vaivaton.

Millaiselle yritykselle Suomen Yrityslaina sopii

Kuten jo mainittua, Suomen Yrityslaina ei myönnä lainoja yksityishenkilöille, mutta yritysten puolella heillä on erittäin laaja skaala eri aloja ja erilaisia lainoja, joita he tarjoavat. Täten se helpottaa myös sinun suunnittelua yrittäjänä tai mahdollisena tulevana yrittäjänä, sillä tiedät saavasi juuri sinun tarpeisiisi sopivaa rahoitusta. Heidän laajaan osaamisalueisiinsa kuuluvat niin ravintola- ala, rakennusala, kampaamot, IT alan yritykset kuin konsultointi alan yrityksetkin. He tarjoavat lainaa myös kaikille eri yhtiömuodoille, toimitpa sitten osakeyhtiönä, avoimena yhtiönä, kommandiittiyhtiönä tai toiminimenä.

Suomen Yrityslaina tarjoaa tarhoitusta kaikenkokoisille yrityksille, mutta erityisesti se keskittyy pienyritysten toiminnan tukemiseen. Lainan määrä voi olla 1000 euron ja 25 000 euron välillä. Lainan käyttötarkoitus voi siis olla mitä tahansa aina joka päiväisten yllättävien kulujen kattamisesta uuden Startupin perustuspääomaan.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Suomen Yrityslaina ilmoittaa erittäin selkeästi omat lainan myöntämisensä edellytykset jo lainanhakusivullansa, joten sinun yrittäjänä on helppo tutustua niihin jo ennen lainahakemuksen lähettämistä. Vain perusehdot vakuudettomien yrislainojen osalta tulee täyttyä, eli yrityksen tulee olla rekisteröity Suomen kaupparekisteriin, yrityksen täytyy olla toiminut yli 2kk, tuoreita maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla, lainan takaajalla ei ole henkilökohtaisia maksuhäiriömerkintöjä ja yrityksen vastuuhenkilön täytyy toimittaa lainahakemus henkilökohtaisesti. Näiden ehtojen täyttyessä voit tehdä lainahakemuksen, jonka perusteella tehdään yksilöllinen lainatarjous, jonka lopulliset ehdot ovat yrityskohtaiset. Lainan saaminen ei siis edellytä mitään erillisiä vakuuksia, kuten riittävää pääomaa tai tietyn arvoista omaisuutta, mutta osakeyhtiöiden ollessa kyseessä on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että yrittäjän henkilökohtainen takaus lainalle vaaditaan.

Entäpä miten sitten lainan takaisinmaksu tapahtuu? Se hoituu ennalta sovituissa kuukausierissä, joten tiedät täsmälleen millä aikataululla maksat lainasi takaisin. Lainan takaisinmaksuaika on 6kk. Lainan voi myös maksaa takaisin alkuperäistä maksuaikaa nopeammin, jolloin lainan korot maksetaan vain laina- ajalta ja yrityksesi maksaa korkoa suunniteltua vähemmän.

Lainan kulut

Suomen Yrityslaina antaa lainoilleen erittäin kilpailukykyiset kulut, sillä se ei peri mitään erillisiä käsittelykuluja, nostokuluja tai muita piilokuluja, joita moni muu vastaava palvelu tai pankki saattaa veloittaa. Maksat siis ainoastaan kuukausikoron laina- ajalta, joten lainan hinnan laskeminen on erittäin selkeää. Lainan kuukausikulu on välillä 1,75- 4,95 % ja keskimääräinen kulu on 2% lainasummasta. Lainan lopullinen kuukausikorko on aina yrityskohtainen ja laina- asiantuntijat laskevat sen mm. yrityksen koon, historian ja liikevaihdon perusteella. On myös mahdollista, että maksettuasi ensimmäisen lainasi sovitusti takaisin, saat tulevaisuudessa lainallesi halvemman hinnan. Lainan hakeminen ei myöskään maksa mitään, joten on erittäin järkevää huomioida heidät vaihtoehtona etsiessäsi parasta vaihtoehtoa oman toimintasi rahoittamiseen.

Suomen Yrityslaina
Ota lainaa 1000-25 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Suomen Yrityslaina
Author Rating
51star1star1star1star1star