FIN Yritysrahoitus

FIN Yrityslainat
Hyvä

Lainaa: 2000-10 000€

Lainatietoa

Korko: 9.90%-14.90%
Laina-aika: 6-24kk

Fin Yritysrahoitus hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: FIN Yritysrahoitus Oy
  • Kotisivut: www.finrahoitus.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2016
  • Hakemuksen käsittelyaika: 1pv

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Hae FIN Yritysrahoitukselta lainaa kaikenkokoisille yrityksille ja saa lainapäätös jopa saman päivän aikana. Kokosimme yhteen kaiken tarvittavan tiedon FIN Yritysrahoitus Oy:stä ja sen tarjoamista rahoituspalveluista ja ehdoista helpottamaan lainasi hakemista. Se on suomalainen rahoitusalan yritys ja sen erikoisalaa ovat kotimaisten yritysten rahoittaminen ja niiden toiminnan ja kasvun edistäminen helposti ja nopeasti saatavilla olevalla yrityslainalla.

Mikäli olet kyllästynyt turhaan byrokratiaan ja loputtomaan liitteiden toimittamiseen, kannattaa suunnata osoitteeseen finrahoitus.fi ja täyttää hakemus sujuvasti verkossa ilman turhaa säätöä. Yritys toimii Helsingistä käsin ja on täten luotettava yhteistyökumppani kotimaisille yrityksille. Seuraavassa hieman lisätietoa FIN Yritysrahoituksen lainoista, jotka helpottavat valintaasi.

Kenelle FIN Yrityslainat sopii

FIN Yritysrahoitus tarjoaa lainaa kaikenkokoisille yrityksille, joten ei ole väliä oletko vasta toimintaasi aloitteleva pienyrittäjä hankkimassa ensimmäistä kassakonettasi, vai jo pidempään tulosta tehnyt suurempi toimija sijoittamassa vaikkapa uuteen pakettiautoon. Voit saada lainaa 2 000- 10 000 euroa erittäin joustavalla 6- 24 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Eteesi yrittäjänä saattaa tulla tilanne, jossa löydät itsesi vaikkapa seuraavanlaisesta tilanteesta: olet jo pitkään tehnyt tasaista voittoa samalla työntekijämäärällä ja samalla toimintasuunnitelmalla, mutta saatkin eteesi tilanteen, jossa näet ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa ja parantaa toimintaasi ostamalla esimerkiksi toisen firman liiketoiminnan oman firmasi nimiin. Vaikka yrityksesi on vakavarainen, ei yrityksesi sen hetkinen pääoma välttämättä kuitenkaan itsestään riitä tähän ja sinun on toimittava nopeasti, tai joku toinen vie ainutlaatuisen tilaisuuden edestäsi. Tarvitset nopeasti lisää rahaa laajentamiseen, mutta yrityksesi luottoluokitus tai pääoma ei vielä riitä saamaan tarpeeksi suurta pankkilainaa. Pankkilainat ovat myös vaivalloisia hakea ja niiden käsittelyajat ovat pitkät, etkä halua jäädä pureksimään kynsiäsi kun elämäsi tilaisuus viedään käsistäsi. Tällaisessa tilanteessa kuvioon astuu FIN Yritysrahoitus, joka voi myöntää sinulle tarvittavan summan nopeasti ja joustavin ehdoin. FIN Yritysrahoituksen lainat ovat loistava vaihtoehto myös sellaiselle yritykselle, joka joutuu käyttämään ulkopuolista rahoitusta etukäteen esimerkiksi poikkeuksellisen suuren tilauksen toteuttamiseen.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Jotta voit saada lainan FIN Yritysrahoitukselta, yritykselläsi ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä, yrityksen täytyy olla rekisteröity kaupparekisteriin ja sen täytyy olla toiminnassaan aktiivinen. Lainan saamisen edellytyksenä ei kuitenkaan ole tietyn pituista toimintahistoriaa, jota moni muu, usein suurempia yrityslainoja myöntävä taho edellyttää lainan myöntämiseksi. Toinen joustava seikka on, että tietyn suuruista liikevaihtoa ei myöskään vaadita. Siksi FIN Yritysrahoitus onkin loistava vaihtoehto vaikkapa juuri toimintansa aloittaneille yrityksille, jotka eivät ole vielä kerenneet kasvattaa liikevaihtoansa esimerkiksi tarpeeksi suuren pankkilainan edellyttämälle tasolle. FIN Yritysrahoitus ilmoittaa, että he eivät myöskään pääsääntöisesti vaadi lainahakemuksen mukana erillisiä liitteitä, kuten tilinpäätöstä, liiketoimintasuunnitelmaa tai selvitystä lainan käyttötarkoituksesta, joten myös niiltä osin se on hyvin mutkaton ehdoiltaan ja vaatimuksiltaan verrattuna moneen muuhun vastaavaan toimijaan. Kannattaa kuitenkin varautua esittämään joitain tietoja yrityksen taloudellisesta tilasta ennen lainapäätöksen saamista.

Kuten yleinen käytäntö on, yksi maksuhäiriötön yrityksen vastuuhenkilö (osakkeenomistaja, hallituksen jäsen tai toimitusjohtaja), vaaditaan takaamaan laina. Takaajan tulee lainaa haettaessa ilmoittaa häntä koskevat vaaditut tiedot, joita voivat olla esim. tulot, asumismuoto jne. Lainaa voidaan myös myöntää kaikille yritysmuodoille (osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö, toiminimi, jne.)

Lainan kulut

Saat tietää lainan todellisen koron saadessasi lainatarjouksen, sillä korko on aina lainakohtainen. Se lasketaan lainasumman- ja – ajan perusteella. Kiinteä vuotuinen korko asettuu kuitenkin välille 9,9% – 14.9 %. Koron lisäksi kuluihin sisältyy järjestelypalkkio, joka riippuu myös lainan suuruudesta. Järjestelypalkkio aiheutuu selvityksistä, joita FIN Yritysrahoitus tekee omalla kustannuksellaan ennen lainatarjouksen antamista.

Ferratum Business
Ota lainaa 2000-10 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
FIN Yritysrahoitus
Author Rating
41star1star1star1stargray