FIN Yritysrahoitus

FIN Yrityslainat
Hyvä

Lainaa: 2000–10 000€

Lainatietoa

Korko: 9.90%–14.90%
Laina-aika: 6–24 kk

Fin Yritysrahoitus hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: FIN Yritysrahoitus Oy
  • Kotisivut: www.finrahoitus.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2016
  • Hakemuksen käsittelyaika: 1 pv

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Hae FIN Yritysrahoitukselta lainaa kaikenkokoisille yrityksille ja saa lainapäätös jopa saman päivän aikana. Kokosimme yhteen kaiken tarvittavan tiedon FIN Yritysrahoitus Oy:stä ja sen tarjoamista rahoituspalveluista ja ehdoista helpottamaan lainasi hakemista. FIN Yritysrahoitus on suomalainen rahoitusalan yritys, ja sen erikoisalaa ovat kotimaisten yritysten rahoittaminen ja niiden toiminnan ja kasvun edistäminen nopeasti saatavilla olevalla yrityslainalla.

Mikäli olet kyllästynyt turhaan byrokratiaan ja loputtomaan liitteiden toimittamiseen, kannattaa suunnata osoitteeseen finrahoitus.fi ja täyttää hakemus sujuvasti verkossa ilman turhaa säätöä. Yritys toimii Helsingistä käsin, joten se on luotettava yhteistyökumppani kotimaisille yrityksille. Jos etsit rahoittajaa yrityksesi menoihin, lue lisätietoa FIN Yritysrahoituksen lainoista.

Kenelle FIN Yrityslainat sopii

FIN Yritysrahoitus tarjoaa lainaa kaikenkokoisille yrityksille. Ei siis ole väliä, oletko vasta toimintaasi aloitteleva pienyrittäjä ja hankkimassa ensimmäistä kassakonettasi, vai jo pidempään tulosta tehnyt suurempi toimija sijoittamassa vaikkapa uuteen pakettiautoon. Voit saada lainaa 2 000–10 000 euroa erittäin joustavalla 6–24 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Yrittäjänä eteesi saattaa tulla vaikkapa seuraavanlainen tilanne: olet jo pitkään tehnyt tasaista voittoa samalla työntekijämäärällä ja samalla toimintasuunnitelmalla, mutta yhtäkkiä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa ja parantaa toimintaasi ostamalla esimerkiksi toisen firman liiketoiminnan oman firmasi nimiin.

Vaikka yrityksesi on vakavarainen, ei yrityksesi senhetkinen pääoma välttämättä kuitenkaan ole riittävä. Sinun on silti toimittava nopeasti, tai joku toinen vie ainutlaatuisen tilaisuuden edestäsi. Tarvitset nopeasti lisää rahaa laajentamiseen, mutta yrityksesi luottoluokitus tai pääoma ei vielä riitä saamaan tarpeeksi suurta pankkilainaa. Pankkilainat ovat myös vaivalloisia hakea ja niiden käsittelyajat ovat pitkät, etkä halua jäädä pureksimään kynsiäsi, kun elämäsi tilaisuus viedään käsistäsi.

Tällaisessa tilanteessa kuvioon astuu FIN Yritysrahoitus, joka voi myöntää sinulle tarvittavan summan nopeasti ja joustavin ehdoin. FIN Yritysrahoituksen lainat ovat loistava vaihtoehto myös yritykselle, joka joutuu käyttämään ulkopuolista rahoitusta esimerkiksi poikkeuksellisen suuren tilauksen toteuttamiseen.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Jotta voit saada lainan FIN Yritysrahoitukselta, yritykselläsi ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä, yrityksen täytyy olla rekisteröity kaupparekisteriin ja sen täytyy olla toiminnassaan aktiivinen.

Lainan saamisen edellytyksenä ei kuitenkaan ole tietyn pituista toimintahistoriaa, jota moni muu, usein suurempia yrityslainoja myöntävä taho edellyttää lainan myöntämiseksi. Toinen joustava seikka on, että tietyn suuruista liikevaihtoa ei myöskään vaadita. Siksi FIN Yritysrahoitus onkin loistava vaihtoehto vaikkapa juuri toimintansa aloittaneille yrityksille, jotka eivät ole vielä ehtineet kasvattaa liikevaihtoansa esimerkiksi tarpeeksi suuren pankkilainan edellyttämälle tasolle.

FIN Yritysrahoitus ilmoittaa, että he eivät pääsääntöisesti vaadi lainahakemuksen mukana erillisiä liitteitä, kuten tilinpäätöstä, liiketoimintasuunnitelmaa tai selvitystä lainan käyttötarkoituksesta. Kyseessä on siis varsin mutkaton toimija moniin muihin rahoittajiin verrattuna. Kannattaa kuitenkin varautua esittämään joitain tietoja yrityksen taloudellisesta tilasta ennen lainapäätöksen saamista.

Kuten yleinen käytäntö on, yksi maksuhäiriötön yrityksen vastuuhenkilö (osakkeenomistaja, hallituksen jäsen tai toimitusjohtaja), vaaditaan takaamaan laina. Takaajan tulee lainaa haettaessa ilmoittaa häntä koskevat vaaditut tiedot, joita voivat olla esimerkiksi tulot tai asumismuoto. Lainaa voidaan myös myöntää kaikille yritysmuodoille (osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö, toiminimi, jne.)

Lainan kulut

Saat tietää lainan todellisen koron saadessasi lainatarjouksen, sillä korko on aina lainakohtainen. Se lasketaan lainasumman ja -ajan perusteella. Kiinteä vuotuinen korko asettuu kuitenkin välille 9,9% – 14.9 %. Koron lisäksi kuluihin sisältyy järjestelypalkkio, joka riippuu myös lainan suuruudesta. Järjestelypalkkio aiheutuu selvityksistä, joita FIN Yritysrahoitus tekee omalla kustannuksellaan ennen lainatarjouksen antamista.

Ferratum Business
Ota lainaa 2000–10 000€