CapitalBox

CapitalBox
Kiitettävä

Lainaa: 2000–250 000€

Lainatietoa

Korko: 2,9%
Ehdot: Vähintään 2 vuotta yritystoimintaa
Laina-aika: 6–12 kk

Capitalbox hakemus

Perustietoa

 • Yhtiö: Ferratum Sweden AB
 • Kotisivut: www.capitalbox.fi
 • Aloittanut Suomessa: 2015
 • Hakemuksen käsittelyaika: 2 pv

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Joustavuus ja ehdot
 • Verkkosivut

Tässä arvostelussa perehdymme sekä Suomessa että Ruotsissa toimivaan Ferratum Business -rahoituspalveluun. Lue yhteenvetomme sen tarjoamista vaihtoehdoista ja maksuehdoista mikäli mietit, olisiko Ferratum Business sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu.

Ferratum Business kuuluu vuonna 2005 perustettuun Ferratum Groupiin, joka on jo varsin kokenut toimija alalla. Tällä hetkellä Ferratum Group toimii jopa 25 maassa ympäri maailmaa. Suomessa Ferratum Business on tarjonnut yrityslainoja vuodesta 2015 saakka ja Ferratum pikavippejä jo vuodesta 2010. Voit siis olla varma, että tulet saamaan tältä yritykseltä asiantuntevaa, luotettavaa ja ajan tasalla olevaa palvelua.

Ferratum Business tarjoaa nopeita rahoitusratkaisuja nopeisiin lainatarpeisiin, jolloin pankkilaina ei välttämättä ole järkevin ratkaisu. Joskus pk-yrityksellä voi tulla eteen tilanne, jolloin on tehtävä nopea ratkaisu vaikkapa normaalia suuremman toimeksiannon hyväksymisestä. Tällaisella hetkellä on tarvittavan rahoituksen oltava nopeasti saatavilla. Silloin Ferratum erottuu edukseen nopeilla käsittelyajoillaan, selkeillä ehdoillaan sekä hyvin saatavilla olevalla asiakaspalvelullaan.

Kenelle Ferratum Business on tarkoitettu?

Ferratum Business keskittyy pienten ja keskisuurten yritysten rahoitustarpeisiin, joissa lainapäätös täytyy saada nopeasti. Valtaosa suomalaisista yrityksistä on pk-yrityksiä, joten Ferratum Business voi tarjota järkevän ratkaisun monen eri alan yritysten vaihteleviin tarpeisiin.

Tämän vuoksi se on loistava vaihtoehto esimerkiksi täyttämään vastaperustettujen yritysten käyttöpääoman tarvetta, sillä lainapäätökset perustuvat myös kassavirtaan ja yrityksen tilaan, eivätkä pelkästään luottoluokitukseen. Lainan suuruudet voivat olla mitä tahansa 2000 ja 100 000 euron välillä, joten rahoitusta on saatavilla myös pienempiin tarpeisiin.

Parhaimmissa tapauksissa Ferratum Businessa lupaa rahat asiakkaan tilille jo yhden työpäivän kuluttua hakemuksen jättöpäivästä, joten se on loistava vaihtoehto myös erittäin akuutteihin käyttörahan tarpeisiin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi äkilliset tilaukset, materiaalihankinnat tai uuden työntekijän palkkaus.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Ennen lainahakemuksen jättämistä on kuitenkin hyvä selvittää, täyttyvätkö Ferratumin lainansaannin edellytykst kohdallasi. Jotta laina voidaan myöntää, täytyy seuraavien seikkojen täyttyä yrityksesi osalta:

  • yritys on ollut toiminnassa vähintään kahden vuoden ajan
  • vuosittaisen liikevaihdon täytyy ylittää 75 000 euroa
  • yrityksellä täytyy olla suomalainen osoite ja pankkitili
  • kaikkien omistajien tulee myös asua pysyvästi Suomessa.

Ferratumin lainakäsittelijät tekevät arvion firman toiminnasta nopeasti, joten nämä selvitykset eivät hidasta lainatarjouksen saamista. Lainahakemusta jättäessä tulee toimittaa y-tunnus, oma sosiaaliturvatunnus sekä kuva itsestäsi passisi tai henkilökorttisi kanssa. Ennen lainapäätöksen antamista myös luottokelpoisuutta tarkastellaan, mikä tarkoittaa, että yrityksen tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Erillisiä vakuuksia lainanmyöntämiseen ei kuitenkaan vaadita.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kätevästi kuukausittaisissa tasaerissä. Kuukausierät sovitaan myöntämisvaiheessa, joten saat alusta asti selkeän kuvan siitä, kuinka paljon ja kuinka pitkään sinun tulee maksaa lainaasi takaisin. Tämä taas helpottaa valtavasti tulevaisuutesi talouslaskelmia ja mahdollisten tulevien lainojen hakua. Lainan takaisinmaksuaika on 6–12 kuukautta, mutta se on mahdollista maksaa takaisin myös ennakkoaikataulua nopeammin.

Ferratum Business -lainan kulut

Ferratum Business haluaa tarjota rahoitusta selkeillä ja yksinkertaisilla ehdoilla, eikä lainaan liity mitään yllättäviä piilokuluja. Lainan korko on aina lainakohtainen ja se lasketaan ennen lainatarjouksen tekemistä yrityksestä tehdyn arvion perusteella. Lainan keskimääräinen kuukausittainen korko on 2,9 % lainan pääomasta. Mikäli lainan maksaa takaisin etukäteen sovittua maksuaikataulua aikaisemmin, veloitetaan korko vain käytetyltä laina-ajalta. On siis mahdollista, että etukäteen laskettu lainan hinta tulee olemaan pienempi, mikäli yrityksesi taloustilanne muuttuukin yllättävästi ja pystyt maksamaan lainan takaisin suunniteltua nopeammin. Lainan koron lisäksi ensimmäisestä lainasta veloitetaan 2,5 % perustamismaksu.

CapitalBox
Ota lainaa 2000–250 000€