Qred Yrityslaina

Qred yrityslaina
Erinomainen

Lainaa: 1000-25 000€

Lainatietoa

Korko: alk. 1,75%
Ehdot: Vähintään 3kk vanha yritys
Laina-aika: 1kk-12kk

Qred hakemus

Perustietoa

 • Yhtiö: Qred Yrityslaina Oy,
 • Kotisivut: www.qred.fi
 • Aloittanut Suomessa: 2017
 • Hakemuksen käsittelyaika: Alustava lainapäätös heti

Arvostelu

 • Korot ja kulut
 • Joustavuus ja ehdot
 • Verkkosivut

Qred Yrityslainaa saat ilman vakuuksia 25 000€ asti! Ei sitovan ja 7 päivää voimassa olevan lainatarjouksen saat tunnin sisällä ja rahat yrityksesi tilille parhaimmillaan tunnin sisällä.

Qred on Suomessa ja Ruotsissa toimiva rahoitusalan konserni. Sen erikoisosaamista on pohjoismaisten yritysten palvelu rahoitusasioissa ja yrityksen perustajilla ja työntekijöillä on vankkaa kokemusta yrittäjinä eri toimialoilla toimimisesta itselläänkin.

Kyseessä on siis varsin hyvin pienyrittäjän tarpeista selvillä oleva tiimi rahoitusalan ammattilaisia, joka pystyy jo oman kokemuksensa kautta räätälöimään esimerkiksi sinun yrityksen tarpeisiin sopivia lainoja.

Seuraavassa esittelyssä hieman hyödyllistä perustietoa sinulle mahdollisena yrityslainan hakijana palvelusta nimeltä Qred Yrityslaina.

Millaisille yrityksille ja millaisiin tarkoituksiin Qred Yrityslaina sopii parhaiten?

Lainojen suuruuden vuoksi Qred Yrityslaina sopii parhaiten juuri pienyrityksille, joille Qred on palvelunsa etupäässä suunnannut. Toki se voi loistavien lainaehtojensa vuoksi palvella myös suurempiakin yrityksiä.

Lainoja myönnetään osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille sekä toiminimille.

Qred Yrityslaina tarjoaa lainoja väliltä 1 000€- 25 000€. Se, minkä kokoinen laina juuri sinun yrityksellesi voidaan hakuvaiheessa myöntää, määräytyy yrityksesi liikevaihdon sekä muiden arvioinnissa huomioitavien seikkojen mukaan. Palvelu kykenee tarjoamaan lainoja siis hyvin erikokoisten yritysten tarpeisiin.

Yrityslainat sopivat hyvin esimerkiksi pienten arkipäiväisten hankintojen kulujen kattamisesta aina varastojen täyttämiseen tai uusien työntekijöiden palkkaamiseen asti. Qred pyrkii myös omalta osaltaan pitämään huolen, että yrityksellesi ei myönnettä lainoja, jotka ylittävät sen takaisinmaksukyvyn. Se ei nimittäin palvele ketään.

Tämän vuoksi hakuvaiheessa käydään tarkkaan läpi myös lainan hakutarkoitus sekä tietyt perustiedot, kuten tulot ja liikevaihto, tarkistetaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hakuvaiheessa toimittaa esim. tilinpäätöstä hakemuksen liitteenä.

Millaisia edellytyksiä lainan saamiselle on?

Qred- yrityslainan myöntämiseksi ei vaadita vuosien voitollista liiketoimintaa tai laajoja liiketoimintasuunnitelmia. Jotta yrityksellesi voidaan myöntää Qred Yrityslainaa, täytyy kuitenkin ainakin seuraavien ehtojen täyttyä:

 • Yrityksen on täytynyt olla toiminnassa vähintään kolme kuukautta ja sillä täytyy olla jollain tavalla varmennettavaa liikevaihtoa.
 • Yrityksen täytyy lainanmyöntöhetkellä löytyä Suomen kaupparekisteristä ja yrityksen vastuuhenkilöiden täytyy asua Suomessa.
 • Yrityksellä ei saa olla tuoreita maksuhäiriömerkintöjä, eikä edellisisten lainojen takaisinmaksussa saa olla esiintynyt suuria vaikeuksia.
 • Yrittäjän tulee taata laina henkilökohtaisesti (erillisiä vakuuksia ei kuitenkaan vaadita)

Lainan takaisinmaksu

Laina- ajat Qred: lla ovat väliltä 1kk- 12kk ja takaisinmaksu tapahtuu etukäteen ilmoitetuissa kuukausierissä. Puhutaan siis melko lyhytkestoisista lainoista.

Lainan takaisinmaksuaikataulua voit myös lyhentää jälkikäteen. Mikäli haluat siis esimerkiksi maksaa alunperin 10kk laina- ajalla otetun lainan takaisin jo 7 kuukaudessa, maksat myös kulut tällöin vain 7 kuukaudelta. Takaisinmaksuehdot ovat siis reilut Qred:n kohdalla.

Qred korostaa, että se haluaa käydä kaikki lainasopimuksen ehdot sekä lainan takaisinmaksuaikataulun läpi etukäteen asiakkaan kanssa mahdollisimman tarkkaan, jotta mikään ei tulisi yllätyksenä enää lainan takaisinmaksuvaiheessa. Tämä taas palvelee molempia osapuolia ja lainan takaisinmaksu sujuu mahdollisimman miellyttävästi.

Halutessasi voit tarpeen mukaan myös korottaa lainasummaasi muutaman hyvin hoidetun lyhennyserän jälkeen. Tämä voi olla hyödyllinen ominaisuus, mikäli esimerkiksi lainan käyttötarpeesi osoittautuukin suunniteltua kannattavammaksi ja haluat investoida siihen enemmän rahaa.

Lainan kulut

Itse lainan hinta määräytyy aina yrityskohtaisesti Qred Yrityslainan yrityksestäsi tekemän luottoarvion mukaan. Lainan hinta on alkaen 1,75%/ kk. Lopullinen hinta esimerkiksi oman yrityksesi kohdalla selviää vaivatta täyttämällä ei sitovan hakemuksen ja saat yrityskohtaisen tarjouksen arkisin tunnin sisällä.

Lainan hintaan vaikuttavia seikkoja ovat:

 • Yrityksen aloitusvuosi ja perustaja
 • Liikevaihto ja kassavirta
 • Uusi/ vanha asiakkuus (mikäli yritys on aikaisemmin maksanut lainansa Qred: lle moitteettomasti, voi se vaikuttaa positiivisesti uuden lainan hinnoitteluun)
 • Toiminnan vakaus

Ja kuten totesimme jo ylempänä, maksat vain niiltä kuukausilta, kun lainasi on avoinna. Lainaa voit siis kokeilla esimerkiksi kuukauden ajan ja halutessasi maksaa tällöin takaisin vain lainan pääoman sekä yhden kuukauden kulut.

Lainaan ei lisätä laskutuskuluja, mikäli valitset PDF- laskuvaihtoehdon, jolloin lasku toimitetaan sähköpostin liitteenä. Paperilaskusta veloitetaan 5€/ lasku laskutuslisää, joka on ainoa lainoihin lisättävä lisäkulu, jonka voit siis helposti myös välttää. Laskun maksun viivästyessä peritään 20€ viivästyskulu sekä viivästyskorko myöhästyneiltä päiviltä.

Qred Yrityslainat eivät sisällä mitään piilokuluja, kuten avausmaksua, nostokuluja tai tilinhoitomaksuja. Mikäli maksat lainan laskut ajallaan, sisältyy lainaan vain sopimuksen mukainen kuukausikulu ja lainan korko on 0%.