Fellow Finance

Fellow Finance
Erinomainen

Lainaa: 1000–25 000€

Lainatietoa

Korko: 1,75–4,95%
Ehdot: Liiketoimintaa oltava väh. yhden tilikauden verran
Laina-aika: 6kk–7v

Ferratum Business hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Fellow Finance Oyj
  • Kotisivut: www.fellowfinance.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2013
  • Hakemuksen käsittelyaika: Alustava lainapäätös heti

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Hae yrityslainaa Fellow Financelta jopa 1 000 000 euroon saakka! Tutustuimme vertaislainapalvelu Fellow Financeen ja poimimme ylös vinkkejä, joiden avulla helpotat lainanhakuasi.

Kun on kyse suuremman kokoluokan rahoitustarpeesta, eivät kaikki rahoituspalvelut verkossa välttämättä kykene tarjoamaan apua. Perinteisten pankkien käsittelyajat voivat taas olla liian hitaita tilanteeseesi nähden. Silloin paras vaihtoehto on pohjoismaiden suurin joukkorahoitusten välittäjä Fellow Finance. Fellow Finance Oyj on perustettu vuonna 2013, ja tällä hetkellä sitä käytetään jo 42 eri maasta. Asiakkaita yrityksellä on yli 130 000. Se haluaa myös pitää toimintansa avoimena – voit esimerkiksi löytää yrityksen nettisivulta (fellowfinance.fi) yhtiön tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2016. Tiedät siis voivasi tehdä yhteistyötä luotettavan ja vakavaraisen tahon kanssa.

Joukkorahoituspalvelu tarkoittaa, että Fellow Finance toimii palveluna sekä kohtuullista korkotuottoa hakeville sijoittajille että rahoitusta hakeville yksityishenkilöille tai yrityksille. Se siis tuo yhteen sijoittajan ja lainanhakijan, jolloin kaikki osapuolet hyötyvät. Lopputuloksena myös liiketoimintasi pääsee kasvamaan haluamallasi tavalla. Sinulle yrittäjänä tämä tarkoittaa mahdollisuutta suuremman kokoluokan lainojen hakemiseen ja saamiseen, sillä sijoittavat voivat itse päättää, minkä kokoisia lainoja he haluavat myöntää ja mitä ehtoja he lainalta vaativat. Välikätenä toimiva Fellow Finance laatii lainasopimuksen sekä hoitaa rahaliikenteen, asiakaspalvelun ja laskutuksen molempien osapuolten puolesta. Itse hakemuksen täytät helposti verkossa osoitteessa fellowfinance.fi.

Kenelle Fellow Finance -yrityslaina sopii?

Fellow Finance -palvelu on tarkoitettu niin sijoittajille, yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, mutta tässä artikkelissa keskitymme sen toimintaan yrityksen näkökulmasta. Fellow Financen tarjoamat yrityslainat on tarkoitettu auttamaan yritystä menestymään myös tulevaisuudessa, joten myös lainojen koot ovat hieman suurempia kuin joillain pienemmillä rahoituspalveluilla. Haettava laina voi olla suuruudeltaan 5 000 eurosta aina 1 000 000 euroon saakka. Se sopii siis loistavasti mille tahansa rahoitusta hakevalle toimijalle esimerkiksi investointeja varten tai uuden työvoiman palkkaamiseen tarvittaviin menoihin. Fellow Finance tarjoaa ratkaisuja myös laskurahoitukseen.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Koska lainasummat ovat keskiarvoltaan hieman suurempia kuin monella pienemmällä rahoituspalvelulla, ovat myös ehdot vastaavasti hieman tiukemmat. Liiketoiminnan täytyy olla jatkunut vähintään yhden tilikauden verran. Lainahakemuksen mukana tulee myös toimittaa viimeisin ja vahvistettu täyden kauden tilinpäätös. Liitteiden toimittaminen onnistuu kätevästi lainaa hakiessa verkossa joko sähköpostitse tai kirjeitse.

Yrityksen tulee olla luottokelpoinen siitä tehdyn arvion perusteella, joten luottotietojen ja maksuhistorian tulee myös olla kunnossa. Lisäksi yrityksen kassavirran täytyy olla tarpeeksi suuri haettavan lainan takaisinmaksuun. Paremman kassavirran omaavat yritykset saavat myös koroltaan pienemmän lainatarjouksen. Tämän arvioivat Fellow Financen asiantuntijat ennen lainatarjouksen tekemistä. Näiden ehtojen lisäksi yrityksen omistajan tai vastuuhenkilön tulee taata laina tai lainalle tulee saada jokin reaalivakuus.

Koska lainanantaja ei ole itse Fellow Finance, vaan sijoittaja, riippuu laina-aika sinun ja sijoittajan välille tehdystä lainasopimuksesta. Laina-aika voi vaihdella välillä 6 kk–7 vuotta, eli voit laatia suunnitelmia yrityksesi tulevaisuudelle jo lainanhakuvaiheessa. Jos molemmat osapuolet niin haluavat, voi takaisinmaksuun sopia paljonkin joustovaraa. Halutessasi voit myös maksaa lainan kerralla pois. Lainan takaisinmaksu tapahtuu sähköpostilaskutuksella.

Lainan kulut

Palveluun ei sisälly mitään piilokuluja, joten sinulle ilmoitetaan aina etukäteen mitä ja milloin maksat. Kaikki on ennalta sovittua sinun ja sijoittajan välillä. Lainoissa on aina kiinteä korko, joten sinun ei tarvitse pelätä mitään yllätyksiä tai indeksimuutoksia laina-aikana. Sinun lainanhakijana saamasi korkotarjous on aina yksilöllinen, mutta vähintään 6 %. Saamasi korkotarjous määräytyy Fellow Financen yrityksestäsi tekemän luottoluokituksen perusteella, jonka sijoittaja lainan myöntäessään hyväksyy.

Fellow Finance
Ota lainaa 1000–25 000€