Fellow Finance

Fellow Finance
Erinomainen

Lainaa: 1000-25 000€

Lainatietoa

Korko: 1,75- 4,95%
Ehdot: Liikentoimintaa oltava väh. yhden tilikauden verran
Laina-aika: 6kk-7v

Ferratum Business hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Fellow Finance Oyj
  • Kotisivut: www.fellowfinance.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2013
  • Hakemuksen käsittelyaika: Alustava lainapäätös heti

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Hae yrityslainaa Fellow Financelta jopa 1 000 000 euroon saakka! Tutustuimme vertaislainapalvelu Fellow Financeen ja poimimme ylös vinkkejä helpottamaan lainanhakuasi.

Kun on kyse suuremman kokoluokan rahoitustarpeesta, eivät kaikki rahoituspalvelut verkossa välttämättä kykene tarjoamaan apua ja perinteisten pankkien käsittelyajat voivat olla liian hitaita tilanteeseesi nähden. Silloin paras vaihtoehto voi olla pohjoismaiden suurin joukkorahoitusten välittäjä Fellow Finance. Fellow Finance Oyj on perustettu vuonna 2013 ja tällä hetkellä sitä käytetään jo 42 eri maasta ja asiakkaita on yli 130 000. Se haluaa myös pitää toimintansa avoimena, sillä sen nettisivulta fellowfinance.fi löydät yhtiön tilinpäätöstiedotteen vuodelta 2016. Tiedät siis voivasi tehdä yhteistyötä luotettavan ja vakavaraisen tahon kanssa.

Joukkorahoituspalvelu tarkoittaa, että Fellow Finance toimii palveluna niin kohtuullista korkotuottoa rahoilleen hakeville sijoittajille, kuin rahoitusta hakeville yksityishenkilöille tai yrityksille. Se siis tuo yhteen sijoittajan ja lainanhakijan, jolloin kaikki osapuolet hyötyvät ja liiketoimintasi pääsee kasvamaan haluamallasi tavalla, haluamallasi summalla. Etuna sinulle yrittäjänä tämä mahdollistaa myös suuremman kokoluokan lainojen hakemisen ja saamisen, sillä sijoittavat voivat itse päättää minkä kokoisia lainoja, ja minkälaisin ehdoin he haluavat myöntää. Välikätenä toimiva Fellow Finance laatii lainasopimuksen, hoitaa rahaliikenteen ja hoitaa asiakaspalvelun ja laskutuksen molempien osapuolten puolesta. Itse hakemuksen täytät helposti verkossa osoitteessa fellowfinance.fi.

Kenelle Fellow Finance yrityslaina sopii?

Kuten todettu aikaisemmin, Fellow Finance on palvelu niin sijoittajille, kuin yksityishenkilöille ja yrityksillekin, mutta tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin sen toimintaan yrityksen näkökulmasta. Sen tarjoamat yrityslainat on tarkoitettu auttamaan yritystä menestymään myös tulevaisuudessa, joten myös lainojen suuruudet ovat hieman suurempia, kuin joillain pienemmillä rahoituspalveluilla. Haettava laina voi olla suuruudeltaan 5 000 eurosta aina 1 000 000 euroon saakka. Se sopii siis loistavasti mille tahansa rahoitusta hakevalle toimijalle esimerkiksi investointeihin tai uuden työvoiman palkkaamiseen tarvittaviin menoihin. Se tarjoaa ratkaisuja myös laskurahoitukseen.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Koska lainasummat ovat keskiarvoltaan hieman suurempia, kuin monella pienemmällä rahoituspalvelulla, ovat myös ehdot hieman tiukemmat kuin monella pienempiä lainoja tarjoavalla rahoituspalvelulla. Liiketoiminnan täytyy olla jatkunut vähintään yhden tilikauden verran. Lainahakemuksen mukana tulee myös toimittaa viimeisin ja vahvistettu täyden kauden tilinpäätös. Liitteiden toimittaminen onnistuu kätevästi lainaa hakiessa verkossa, sähköpostitse tai kirjeitse. Yrityksen tulee olla luottokelpoinen siitä tehdyn arvion perusteella, joten luottotietojen ja maksuhistorian tulee myös olla kunnossa sekä kassavirran tarpeeksi suuri haettavan lainan takaisinmaksuun. Paremman kassavirran omaavat yritykset saavat myös koroltaan pienemmän lainatarjouksen. Tämän arvioivat Fellow Financen asiantuntijat ennen lainatarjouksen tekemistä. Sen lisäksi yrityksen omistajan tai vastuuhenkilön tulee taata laina, tai poikkeuksellisesti verkkolainoille, lainalle tulee saada jokin reaalivakuus.

Koska lainanantaja ei ole itse Fellow Finance, vaan sijoittaja, riippuu laina- aika sinun ja sijoittajan välille tehdystä lainasopimuksesta. Laina- aika voi olla välillä 6kk- 7 vuotta, joka helpottaa yrityksesi tulevaisuuden suunnitelmia ja talouslaskelmia jo lainanhaku vaiheessa huomattavasti. Sen suhteen on siis paljonkin joustovaraa, molempien osapuolten näin halutessa. Halutessasi voit myös maksaa lainan kerralla pois. Lainan takaisinmaksu tapahtuu sähköpostilaskutuksella.

Lainan kulut

Palveluun ei sisälly mitään piilokuluja, joten sinulle ilmoitetaan aina etukäteen mitä ja milloin maksat. Kaikki on ennalta sovittua sinun ja sijoittajan välillä. Lainoissa on aina kiinteä korko, joten sinun ei tarvitse pelätä mitään yllätyksiä tai indeksimuutoksia laina- aikana. Sinun lainanhakijana saama korkotarjous on aina yksilöllinen, alkaen 6%. Saamasi korkotarjous määräytyy Fellow Financen yrityksestäsi tekemän luottoluokituksen perusteella, jonka sijoittaja lainan myöntäessään hyväksyy.

Fellow Finance
Ota lainaa 1000-25 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Fellow Finance
Author Rating
51star1star1star1star1star