Siltaraha

Silraha yrityslaina
Erinomainen

Lainaa: 1000–500 000€

Lainatietoa

Korko: 29 %–186 % (muodostuu toimituspalkkiosta)
Laina-aika: 1 kk–36 kk

Siltaraha hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Siltaraha Oy
  • Kotisivut: www.siltaraha.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2016
  • Hakemuksen käsittelyaika: Alustava lainapäätös heti

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Siltaraha on yksityinen lainanantaja, joka tarjoaa helppoja ja nopeita ratkaisuja suomalaisten yritysten ja elinkeinonharjoittajien lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Rahoitusta myönnetään monille eri yritysmuodoille sekä hyvin erikokoisiin hankintoihin.

Henkilöyhtiöt ja toiminimet voivat hakea Siltarahalta vakuudetonta lainaa 1 000–10 000 euroa ja osakeyhtiöt 1 000–200 000 euroa. Suurempaan investointiin voi Siltarahalta saada lainaa jopa 500 000 euroa vakuuksien kanssa. Lainasta peritään kiinteä toimituspalkkio, eikä lainkaan muita kuluja.

Kenelle Siltarahan laina sopii?

Siltarahan laina sopii hyvin moneen eri tarkoitukseen. Siltarahan Yrityslaina on tarkoitettu yrityksille, joilla on syystä tai toisesta syntynyttä tarvetta lyhytaikaiselle lisärahoitukselle. Lainaa voidaan tarvita esimerkiksi tasapainottamaan liiketoiminnan kuivia kausia tai rahoittamaan äkillisiä investointitarpeita. Joskus on järkevää kasvattaa lainan avulla varastoa tai palkata vaikkapa kausityöntekijä.

Osakeyhtiöille tarkoitettua Yrityslainaa voidaan myöntää aina 200 000 euroon asti. Osakeyhtiöiden hakemuksissa tarvitaan henkilötakaus, jota yksi takaaja voi taata enintään 30 000 euron edestä.

Siltarahan lainaa voidaan muokata hakijan tilanteeseen sopivaksi laina-aikaa ja summaa vaihtelemalla. Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä.

Jos rahan tarve on suuri, voi vastaus olla Siltarahan tarjoama Yrityslaina XL. Lainaa myönnetään aina 500 000 euroon asti, mutta tällainen summa vaatii jo reaalivakuuksia. Yrityslaina XL hinnoitellaan tapauskohtaisesti laina-ajan sekä liiketoimintaan liittyvien riskien perusteella.

Mitkä ovat edellytykset lainan saamiselle?

Siltarahan Yrityslainaa myönnetään yli 18-vuotiaille suomalaisille hakijoille, joiden yritys on vähintään kaksi vuotta toiminnassa ollut osakeyhtiö tai henkilöyhtiö. Lainahakemuksen tekee yrityksen edustaja, esimerkiksi toimitusjohtaja, toiminimen haltija tai joku muu rekisteröity nimenkirjoittaja. Laina haetaan henkilökohtaisten pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Lainan vakuutena käytetään luottokelpoisen henkilön omavelkaista takausta. Henkilöyhtiöille myönnettävissä lainoissa sekä 24-36 kuukauden lainoissa tarvitaan aina kaksi takaajaa. Osakeyhtiöidelle annettavissa, korkeintaan 30 000 euron lainoissa riittää yksi takaaja. Jos lainaa haetaan enemmän, tarvitaan oma takaaja jokaiselle 30 000 euron osuudelle.

Siltaraha myöntää luottopäätöksen heti, kun takaaja on tutustunut laina ehtoihin ja allekirjoittanut sopimuksen verkkopalvelun kautta.

Lainan kulut

Siltaraha perii lainan kuukausierien yhteydessä kiinteän toimituspalkkion, joka määräytyy lainan koon sekä laina-ajan mukaan. Lainasta ei peritä korkoa eikä muita palkkioita. Näin kaikki lainan kustannukset on helppo nähdä jo lainan hakemisvaiheessa, mikä helpottaa takaisinmaksusuunnitelman tekoa oleellisesti. Hinnat voi tarkistaa Siltarahan lainalaskurista.