Vauraus Yrityslainat

Suomen yrityslainat
Hyvä

Lainaa: 20 000–5 000 000€

Lainatietoa

Korko: Alk. 4 %
Laina-aika: 6-12 kk

Yrityslainat hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Vauraus Suomi Oyj
  • Kotisivut: www.vauraus.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2013
  • Hakemuksen käsittelyaika: 2 pv

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Hae yrityslaina suoraan sijoittajalta haluamillasi ehdoilla. Vauraus.fi-palvelu tarjoaa sinulle kätevän tavan olla yhteydessä suoraan tahoihin, jotka rahoittavat PK-yritysten toimintaa ja kasvua sekä etsivät niihin liittyviä sijoituskohteita. Tutustu luotettavaan suomalaiseen yrityslainoja tarjoavaan Vauraus.fi-palveluun tarkemmin ja täytä lainahakemus jo tänään.

Yrityslainat-palvelu on Vauraus Suomi Oyj -yrityksen ylläpitämä markkinapaikka, ja se on Suomen suurin yrityslainojen joukkorahoittaja. Palvelu toimii vertaislainaperiaatteella, joten lainaamasi raha tulee suoraan sijoittajilta. Vauraus tekee sopimukset lainasta sekä sijoittajan että lainanhakijan kanssa – näin sinun on helppo löytää lainallesi juuri oikea sijoittaja nopeasti ja luotettavasti.

Vauraus Suomi Oyj:llä on toimipisteitä usealla paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa myös verkon välityksellä sekä sähköpostitse ja chatin kautta.

Koska kyseessä on joukkorahoituspalvelu, pystyt Vauraus.fi:n kautta vaikuttamaan lainan ehtoihin enemmän kuin normaaleissa yrityslainapalveluissa. Näissä palveluissa yritys määrää lainan ehdot suoraan itse, eikä asiakkaalla ole juuri neuvotteluvaraa. Mikäli Vauraus.fi-palvelun kautta löytämäsi sijoittaja hyväksyy lainasi ehdot ja haluaa tarjota sinulle rahoitusta, voit saada lainan, joka vastaa täysin omia suunnitelmiasi. Palvelu hoitaa puolestasi lainasopimuksen teon sinun ja sijoittajaosapuolen välillä.

Kenelle Vauraus-yrityslainat on tarkoitettu?

Yrityslainat tarjoaa lainoja kaikille Suomessa rekisteröidyille luottokelpoisille yrityksille ja yhteisöille. Kooltaan yritykset ovat lainojen suuruudesta johtuen usein PK-yrityksiä, ja tavallisesti lainat ovat suuruudeltaan 20 000–5 000 000 euroa. Lainan yläraja määräytyy kuitenkin yrityskohtaisesti maksukyvyn mukaan. Vauraus on Suomen suurin yritysten joukkorahoittaja, joten sen kautta on mahdollista löytää laina myös suuren luokan investointeihin.

Olitpa siis vasta perustamassa omaa liiketoimintaasi tai kattamassa toimintasi kasvuun tähtääviä kuluja, Vauraus tarjoaa sinulle kilpailukykyisen ratkaisun suoraan sijoittajilta.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Lainan edellytykset ilmoitetaan sinulle selkeästi jo ennen lainan hakemista, joten tiedät jo hyvissä ajoin mihin sinun tulee lainanhakijana varautua. Ennen lainahakemuksen tekemistä kannattaa huomioida muutamia seikkoja, sillä lainan myöntäminen voi olla niistä kiinni.

Yrityslainat myöntää joukkorahoituslainoja sillä edellytyksellä, että yrityksesi on Suomessa rekisteröity ja yritykselläsi on riittävä takaisinmaksukyky. Takaisinmaksukyky arvioidaan lainahakemuksen yhteydessä asiantuntijoiden tekemän luottokelpoisuuden perusteella. Tänä aikana sinuun saatetaan olla yhteydessä lisätietoja ja liitteitä varten.

Liitteenä sinun tulee toimittaa viimeisin vahvistettu tilinpäätös, kirjanpitotiedot kuluneesta tilikaudesta, mahdollisimman tarkka selvitys lainan käyttötarkoituksesta, tiliote yhtiön maksuliiketilistä ja hallituksen kokouksen päätös lainan hakemisesta. Verkossa tehdyn lainahakemuksen voi tehdä ainoastaan yrityksen allekirjoitusoikeutettu henkilö. Nämä toimenpiteet ovat tavallisia varsinkin silloin, kun joukkorahoituspalvelun kautta haetaan suurempia lainoja. Kun varaudut niihin heti alkuvaiheessa, ei prosessi hidastu tarpeettomasti.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasasuuruisissa erissä, jotka määritetään allekirjoittamasi lainasopimuksen takaisinmaksusuunnitelmassa. Lainan maksuaika on 6 kuukautta–5 vuotta. Halutessasi on mahdollista maksaa myös useampia eriä kerralla tai vaikkapa koko jäljellä oleva summa kerralla pois. Näistä asioista voi sopia erikseen Vaurauden asiakaspalvelun kanssa.

Monella muulla rahoituspalvelulla on käytäntönä myöntää vain yksi laina kerrallaan, mutta Vauraus mahdollistaa sinulle uuden lainahakemuksen jättämisen kolmen ensimmäisen lyhennyksen jälkeen. Tämä optio tarjoaa sinulle lisää joustovaraa yrittäjänä.

Lainan kulut

Lainan kulut vaihtelevat omassa lainahakemuksessasi asettamasi korkotoiveen mukaan. Yleensä lainan korko on kuitenkin vähintään 4 %, joka lasketaan alkuperäiselle lainasummalle. Koron lisäksi lainahintaan sisältyy muita lainan käsittelystä aiheutuvia kuluja (avausmaksu, hallinnointipalkkio 1%/ vuosi, palvelumaksu). Arvion lainasi kokonaiskulusta voit tehdä helposti Vauraus.fi-sivustolla, kohdassa Lainalaskuri. Tämän perusteella saat hyvän ennakkoarvion tulevan lainasi kokonaishinnasta.

Ferratum Business
Ota lainaa 20 000–5 000 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Yrityslainat
Author Rating
41star1star1star1stargray