Vauraus Yrityslainat

Suomen yrityslainat
Hyvä

Lainaa: 20 000-5 000 000€

Lainatietoa

Korko: Alk.4%
Laina-aika: 6-12kk

Yrityslainat hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Vauraus Suomi
  • Kotisivut: www.yrityslainat.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2013
  • Hakemuksen käsittelyaika: 2pv

Arvostelu

  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Hae yrityslaina suoraan sijoittajalta haluamillasi ehdoilla. Yrityslainat- palvelu tarjoaa sinulle kätevän välikäden olla yhteydessä suoraan PK- yritysten toiminnan ja kasvun rahoittamista ja niihin sijoittamista etsiviin tahoihin. Tutustu siis seuraavassa luotettavaan suomalaiseen Yrityslainat- palveluun tarkemmin ja täytä lainahakemus jo tänään osoitteessa Yrityslainat.fi!

Yrityslainat- palvelu on Vauraus Suomi Oyj nimisen yrityksen ylläpitämä markkinapaikka ja se on Suomen suurin yrityslainojen joukkorahoittaja. Se siis toimii vertaislaina periaatteella, joten lainaamasi raha tulee suoraan sijoittajilta ja se tekee sopimukset lainasta sekä sijoittajan, että lainanhakijan kanssa. Sillä on toimipisteet usealla paikkakunnalla Suomessa ja se tarjoaa turvallisen ja luotettavan tavan etsiä sijoittajia lainallesi nopeasti verkossa. Sinua askarruttavissa kysymyksissä tavoitat Vaurauden asiakaspalvelun myös kätevästi heidän chat- palvelun kautta osoitteessa Vauraus.fi.

Joukkorahoituspalveluna sen etuna normaaleihin yrityslainapalveluihin on se, että lainanhakijana pystyt vaikuttamaan itse enemmän lainan ehtoihin, kuin esimerkiksi palveluissa, joissa yritys määrittää lainatarjouksessaan suoraan lainan ehdot. Vaihtoehtoja perinteisistä yrityslainapalveluista löydät täältä. Mikäli sijoittaja hyväksyy lainasi ehdot ja haluaa tarjota sinulle rahoitusta, voit saada siis lainan, joka vastaa täysin omia suunnitelmiasi, jonka jälkeen sinun ja sijoittajan välille tehdään lainasopimus.

Kenelle Vauraus-yrityslainat on tarkoitettu?

Yrityslainat tarjoaa lainoja kaikille Suomessa rekisteröidyille luottokelpoisille yrityksille ja yhteisöille. Kooltaan yritykset ovat lainojen suuruudesta johtuen usein PK- yrityksiä, lainojen ollessa suuruudeltaan 20 000 euroa- 5 000 000 euroa. Lainan yläraja määräytyy kuitenkin yrityskohtaisesti maksukyvyn mukaan. Se siis Suomen suurimpana yritysten joukkorahoittajan soveltuu hyvin myös suuren luokan investointeihin. Suurudeltaan hieman pienempiä yrityslainoja tarjoaviin palveluihin pääset tutustumaan täällä. Voit siis olla vasta perustamassa omaa liiketoimintaasi tai kattamassa toimintasi kasvuun tähtääviä kuluja, niin Yrityslainat tarjoaa sinulla kilpailukykyisen ratkaisun suoraan sijoittajilta, jotka haluavat sijoittaa juuri sinun liiketoimintaasi.

Lainan myöntämisen edellytykset ja lainan takaisinmaksu

Lainan edellytykset ilmoitetaan sinulle erittäin selkeästi jo ennen lainan hakemista Yrityslainat.fi sivustolla, joten tiedät jo hyvissä ajoin mihin sinun tulee lainanhakijana varautua. Seuraavat seikat sinun tulee huomioida ennen lainahakemuksen tekemistä, sillä lainan myöntäminen voi olla niistä kiinni. Yrityslainat myöntää joukkorahoituslainoja sillä edellytyksellä, että yrityksesi on Suomessa rekisteröity ja yritykselläsi on riittävä takaisinmaksukyky. Riittävä takaisinmaksukyky arvioidaan asiantuntijoiden tekemän luottokelpoisuuden perusteella, joka tehdään lainahakemuksesi käsittelyn yhteydessä. Tänä aika sinuun saatetaan olla yhteydessä lisätietoja ja liitteitä varten. Liitteenä sinun tulee toimittaa viimeisin vahvistettu tilinpäätös, kirjanpitotiedot kuluneesta tilikaudesta, mahdollisimman tarkka selvitys lainankäyttötarkoituksesta, tiliote yhtiön maksuliiketilistä ja hallituksen kokouksen päätös lainan hakemisesta. Verkossa tehdyn lainahakemuksen voi tehdä ainoastaan yrityksen allekirjoitusoikeutettu henkillö. Tämä on normikäytäntö suurempia lainoja varsinkin joukkorahoituspalveluita tarjoavalta taholta haettaessa, joten niihin kannattaa varautua jo hyvissä ajoin.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasasuuruisissa erissä, jotka määritetään allekirjoittamasi lainasopimuksen takaisinmaksusuunnitelmassa. Lainan maksuaika on 6 kuukautta- 5 vuotta. Halutessasi on mahdollista maksaa myös useampia eriä kerralla ja mikäli haluat maksaa koko jäljellä olevan summan pois, Yrityslainat kehoittaa olemaan yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa. Monella muulla rahoituspalvelulla on käytäntönä myöntää vain yksi laina kerrallaan, mutta Yrityspalvelut mahdollistaa sinulle uuden lainahakemuksen jätön kolmen ensimmäisen lyhennyksen jälkeen, joka taas tarjoaa sinulle joustovaraa yrittäjänä.

Lainan kulut

Lainan kulut voivat vaihdella paljonkin myös omassa lainahakemuksessasi asettamiesi korkotoiveen mukaan, mutta lainan korko on aina alkaen 4 %, joka lasketaan alkuperäiselle lainasummalle. Koron lisäksi lainahintaan sisältyy muita lainan käsittelystä aiheutuvia kuluja (avausmaksu, hallinnointipalkkio 1%/ vuosi, palvelumaksu). Arvion lainasi kokonaiskulusta voit tehdä helposti Yrityslainat.fi sivustolla, kohdassa Lainalaskuri. Tämän perusteella saat hyvän ennakkoarvion siitä, paljonko lainasi kokonaishinta tulisi olemaan.

Ferratum Business
Ota lainaa 20 000-5 000 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Yrityslainat
Author Rating
41star1star1star1stargray